עבור לתוכן

תוכנה לאיפוס סיסמת כניסה

Featured Replies

פורסם

האם יש תוכנה מומלצץ לאיפוס הסיסמא של המחשב? עד עכשיו השתמשתי בhbcd יש שם כמה כלים מעניינים, אבל מאז 2012 העסק שם לא התעדכן ולא יודע כמה זה יעבוד על windows 10 מכירים כלי וב שעושה את העבודה?

פורסם

מה הבעיה לנסות ?

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שכל תוכנה כזו משנה דברים בקבצים הפנימים של המערכת הפעלה, ואני חושש שזה ישפיע ל טוב על המערכת, והמחשב הספציפי הזה חשוב לי מידי בשביל להתחיל עם בעיות כאלו...

פורסם

אההה

פורסם

תנסה לאפס עם DLC Boot 

פורסם

אם יש חשבון מיקרוסופט חייבים לאפס דרך מיקרוסופט, אם מדובר בחשבון מקומי אז לא צריך תוכנה, רק דיסק/USB התקנה של WINDOWS.

1. לעלות מUSB התקנה

2. ללחוץ SHIFT+F10

3. לכתוב את הפקודות הבאות

move c:\windows\system32\utilman.exe c:\windows\system32\utilman.exe.bak
copy c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\utilman.exe

4. להתחיל מחדש ולתת לWINDOWS לעלות כרגיל, במסך נעילה ללחוץ על כפתור ה-UTILITY MANAGER

spacer.png

5. בחלון CMD שנפתח להשתמש בפקודה כדי לאפס את הסיסמא:

net user שםמשתמש *
  1. להחליף "שםמשתמש" בשם המשתמש. (אפשר להשתמש בפקודה "net user" כדי לקבל רשימה של שמות המשתמשים)
  2. 6. כדי להחזיר את utilman.exe המקורי יש להעלות שוב מUSB התקנה, SHIFT+F10, והפקודות:
  3. del c:\windows\system32\utilman.exe
    ren c:\windows\system32\utilman.exe.bak c:\windows\system32\utilman.exe

4.  

פורסם
  • מחבר

יש לי Win10_20H2_v2_Hebrew_x64.iso אבל אני לא מצליח להפוך אותו לdok installer (אני משתמש בYUMI), איך עדיף לעשות את זה?

זו דרך בטוחה?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של itzikcolt

תנסה לאפס עם DLC Boot 

כשאני מנסה להוריד את התוכנה מיד קופצות לי הודעות שזה עלול להזיק למחשב, אתה משתמש בזה?

פורסם

עוד לא הבנתי מה מטרת הדיון .....

פורסם
  • מחבר

לרענן את ארסנל הכלים בכלי שבטוח למחשב, לפני יומיים ביקשו ממני לפתוח מחשב שננעל להם (למען הסר ספק, בחינם, עזרה למשפחה...) ולא לגמרי הייתי בטוח שאני יכול לעשות את זה, בסוף לא באו אלי אבל אילו היו באים לא בטוח שהייתי יכל לעזור.

פורסם

אין צורך.

מה שעבד, ימשיך לעבוד.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם מיקרוסופט לא הוסיפו הגנה נגד זה, בוינדוס 10 השתנו דברים כדי למנוע דברים כאלה, כמו הpatchguard ובטח יש עוד דברים., השאלה אם מישהו מכיר את  השינויים ויודע שזה לא יעשה בעיות.

פורסם

לא נתקלתי בבעיות.

השאלה כמובן גם, במה אתה משתמש.

וחוץ מזה, יוטיוב מלא בפתרונות חינמיים וגם לא חינמיים לסוגיה.

על כן לא ברורה לי מטרת הדיון.

זה ממש לא מענייני מה ולמה אתה עושה עם זה.

פורסם
  • מחבר

מצוין, אם לא נתקלת בבעיות, אשמח שתשתף אותי באילו כלים אתה משתמש, כמו שאמרתי אני השתמשתי בHBCD, ספציפית במיני XP, אך לא זוכר מה שם הכלי המדוייק

פורסם
  • מחבר

טוב, בסופו של דבר השתמשתי בhbcd הישן והטוב, בmini xp יש את הכלי NTPWedit עבד בשבילי מצוין, חצי דקה והסיסמא שונתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים