פורסם 2021 ביוני 24 שנים האם יש תוכנה מומלצץ לאיפוס הסיסמא של המחשב? עד עכשיו השתמשתי בhbcd יש שם כמה כלים מעניינים, אבל מאז 2012 העסק שם לא התעדכן ולא יודע כמה זה יעבוד על windows 10 מכירים כלי וב שעושה את העבודה?
פורסם 2021 ביוני 24 שנים מחבר הבעיה היא שכל תוכנה כזו משנה דברים בקבצים הפנימים של המערכת הפעלה, ואני חושש שזה ישפיע ל טוב על המערכת, והמחשב הספציפי הזה חשוב לי מידי בשביל להתחיל עם בעיות כאלו...
פורסם 2021 ביוני 34 שנים אם יש חשבון מיקרוסופט חייבים לאפס דרך מיקרוסופט, אם מדובר בחשבון מקומי אז לא צריך תוכנה, רק דיסק/USB התקנה של WINDOWS. 1. לעלות מUSB התקנה 2. ללחוץ SHIFT+F10 3. לכתוב את הפקודות הבאות move c:\windows\system32\utilman.exe c:\windows\system32\utilman.exe.bak copy c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\utilman.exe 4. להתחיל מחדש ולתת לWINDOWS לעלות כרגיל, במסך נעילה ללחוץ על כפתור ה-UTILITY MANAGER 5. בחלון CMD שנפתח להשתמש בפקודה כדי לאפס את הסיסמא: net user שםמשתמש * להחליף "שםמשתמש" בשם המשתמש. (אפשר להשתמש בפקודה "net user" כדי לקבל רשימה של שמות המשתמשים) 6. כדי להחזיר את utilman.exe המקורי יש להעלות שוב מUSB התקנה, SHIFT+F10, והפקודות: del c:\windows\system32\utilman.exe ren c:\windows\system32\utilman.exe.bak c:\windows\system32\utilman.exe
פורסם 2021 ביוני 34 שנים מחבר יש לי Win10_20H2_v2_Hebrew_x64.iso אבל אני לא מצליח להפוך אותו לdok installer (אני משתמש בYUMI), איך עדיף לעשות את זה? זו דרך בטוחה?
פורסם 2021 ביוני 34 שנים מחבר ציטוט של itzikcolt תנסה לאפס עם DLC Boot כשאני מנסה להוריד את התוכנה מיד קופצות לי הודעות שזה עלול להזיק למחשב, אתה משתמש בזה?
פורסם 2021 ביוני 44 שנים מחבר לרענן את ארסנל הכלים בכלי שבטוח למחשב, לפני יומיים ביקשו ממני לפתוח מחשב שננעל להם (למען הסר ספק, בחינם, עזרה למשפחה...) ולא לגמרי הייתי בטוח שאני יכול לעשות את זה, בסוף לא באו אלי אבל אילו היו באים לא בטוח שהייתי יכל לעזור.
פורסם 2021 ביוני 44 שנים מחבר השאלה אם מיקרוסופט לא הוסיפו הגנה נגד זה, בוינדוס 10 השתנו דברים כדי למנוע דברים כאלה, כמו הpatchguard ובטח יש עוד דברים., השאלה אם מישהו מכיר את השינויים ויודע שזה לא יעשה בעיות.
פורסם 2021 ביוני 44 שנים לא נתקלתי בבעיות. השאלה כמובן גם, במה אתה משתמש. וחוץ מזה, יוטיוב מלא בפתרונות חינמיים וגם לא חינמיים לסוגיה. על כן לא ברורה לי מטרת הדיון. זה ממש לא מענייני מה ולמה אתה עושה עם זה.
פורסם 2021 ביוני 44 שנים מחבר מצוין, אם לא נתקלת בבעיות, אשמח שתשתף אותי באילו כלים אתה משתמש, כמו שאמרתי אני השתמשתי בHBCD, ספציפית במיני XP, אך לא זוכר מה שם הכלי המדוייק
פורסם 2021 ביוני 84 שנים מחבר טוב, בסופו של דבר השתמשתי בhbcd הישן והטוב, בmini xp יש את הכלי NTPWedit עבד בשבילי מצוין, חצי דקה והסיסמא שונתה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.