פורסם 2021 באפריל 234 שנים תוך כדי התעסקות קצרה עם הזיכרון נכנסתי לtab של לוח האם בcpu-z וגיליתי שהלוח רץ על PCIE4 בלי שאני נגעתי בכלום(התעסקתי עם הresizable bar והזיכרון וזהו עד כמה שאני זוכר), עכשיו אני לא מתלונן או משהו סתם תהיתי אם זו ההתנהגות הצפויה או שזה מוזר כמו שחשבתי שזה. בכלל לא ידעתי שזו אופציה שאפשר לנסות. ואם כבר פתחתי את זה למה זה רץ על 8GT/s בכלל?(זה למעשה מבטל לחלוטין את כל העניין עד כמה שאני מבין כי PCIE4X8=PCIE3X16) נערך 2021 באפריל 234 שנים על-ידי Moon-Mage
פורסם 2021 באפריל 234 שנים הלוחות האלה בכלל תומכים ב-Gen 4? אני לא מומחה גדול כמוכם אבל קרובת משפחה שלי רכשה לוח שיש בו גם gen 3 וגם gen 4. חיבור של ssd עם gen 3 לחיבור של ה-gen 4 גרם לכך שהלוח היה מזהה אותו לפרק זמן של כמה דקות בלבד.
פורסם 2021 באפריל 234 שנים ומה GPU-Z מדווח ? עדיף לבטל. הם קבעו ש-PCIE4 לא מוכן ביגלל רעשים על נתיבי ה-PCB.
פורסם 2021 באפריל 234 שנים אני חושב ששמעתי ב HARDWARE UNBOXED שיש כמה לוחות מהדור הקודם של MSI שיש להם PCIE 4 אבל AMD ביקשה לבטל
פורסם 2021 באפריל 244 שנים גם הדרייבר צריך לתמוך בPCIE4, אם הוא לא, לא משנה מה החומרה, החיבור לא יגיע למהירויות הללו. כנראה שכותבי הדרייבר לא מימשו את תיקון השגיאות\הביפור שצריך על מנת לתמוך בממשק הזה עדיין וזאת הסיבה שזה עדיין במהירות הקודמת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.