פורסם 2004 ביוני 1221 שנים שלום רב,אני הורדתי גירסא מתקדמת של מסנג'ר 6.2 ואני רוצה שהווינדוס מסנג'ר יפסיק לעלות לי בזמן עליית הווינדוס, מכיוון שאני מתחבר אז הוא ישר נפתח גם כשאיני רוצה. הורדתי את ה-v בכלים ועדפות של המסנג'ר,וגם נכנסתי ל- msconfig ->startup ושם גם הורדתי את ה-v של המסנג'ר, אבל זה עדיין פועל בזמן עליית הווינדוס וההתחברות לאינטרנט...כיצד אני מפסיק זאת? איזה עוד דרכים יש להפסקת עלייתו של המסנג'ר בזמן ההתחברות לאינטרנט והכניסה לווינדוס..??תודה
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים פשוט שנה את השם של ה-exe של messenger ככה אני עשיתי, חשבתי על זה לפני חודש וזה עובד מעולה
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים שבי זה לא מוציא לך הודעת שגיאה כל עליה של המחשב?אני ייתן לך דרך יותר מסודרתלחיצה ימינית על המחשב שליmanageservices and appsservicesמצא איפה שרשום הקובץ שאתה רוצה לבטלובטאב startup type לחץ לחיצה ימינית מאפיינים ושם בחר disabeldעשה ריסטארט למחשב וקווה לטוב
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים הסרביס של המסנגר ממש לא קשור ל-msn messangerמה שאתה צריך לעשות זה להפעיל את המסנגרtools -> options -> generalותוריד את ה-V ליד automatically run...
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים שבי זה לא מוציא לך הודעת שגיאה כל עליה של המחשב? ממש לא. נראה לי שהדרך שלי הכי קלה 8) פשוט עושים rename וזהו
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים ובאותו הקשר: יש אפשרות להסיר את המסנג'ר לגמרי מהמחשב, או לפחות לבטל את עלייתו בכל פעם שאני מפעיל את Outlook Express? עריכה: לא חשוב, כבר מצאתי איך להסיר אותו לגמרי...
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים Start - RunRunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Removeמוחק לגמרי את ה WINDOWS MESSENGER, ה"חסרון" זה שגם בMSN לא תוכל להפעיל לוח ציור (אם זה חשוב לך)
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים כן וגם את ה REMOTE ASSISTACE במאסנג'ר או משהו כזה וזה יכול להפריע לך בכמה דברים בנטמיטינג, אז כך את זה בחשבוןלפני שאתה עושה את זה.
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים אפשר לעשות הסרה של Windows Messenger על ידי תוכנה מיוחדת.הנה דף הבית של התוכנה: http://www.dougknox.com/xp/utils/xp_mess_disable.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.