פורסם 2004 ביוני 1121 שנים מה הולך אם הטוואר זה טוב או לא...זה נראה כאילו מכה קטנה למחשב והמעבד מתפרק לשתיים...........
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים שאלה לפותח התראד: תגיד הכרטיס הזה טוב? לא יודע אין לו קירור משהו...וזה היה רמז לזה שתתן יותר פרטים על מה שאתה מדבר.
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים הוא מדבר על ה סיילנט טאוור של טרמלטק, בסך הכל הוא שואל אם שווה לקנות אותואם הוא בטוח לשימוש וגם טובקצת לחשוב לא היה מזיק לכם אנשים..ולעניינינו, הוא סינק טוב נותן אחלה קירוראבל לא היתי מגדיר אותו בטוח לשימוש, הוא לא נוח לא קומפקטי מאוד גבוהאתה צריך לעשות את החשבון עם עצמך אם אתה רוצה עזריאלי כזה באמצע המארז או לאמבחינת קירור הוא אחלה וגם מבחינה כספית.
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אתה צריך לעשות את החשבון עם עצמך אם אתה רוצה עזריאלי כזה באמצע המארז או לאהגדרה מדוייקת....הרגת אותי....
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים תערוך את הכותרת (וגם את תוכן ההודעה) בהקדם האפשרי, כפי שבטח שמת לב אי אפשר לנהל דיון בלי מידע.אם לא תערוך את הכותרת הנושא ינעל.
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים לפותח התרד לדעתי לא שווה לך להקשיב לאף אחת מהתגובות כמו, רוצה מגדל במארז אז קנה אותו וכול מיני שטויות אחרות לאף אחד כאן באתר אין ניסיון עם גוף הקירור הזה וכולם משמיצים אותו על הגודל של אבל אני לא מבין מה הם רוצים הגוף הוא מתוצרת טרמלטק חברה וותיקה בתחום שלא תוציא איזה מוצר שיהרוס לה את המוניטין והמוצר עושה את התפקיד של גוף קירור בצורה הכי טובה, מעלות מצויינות, אני לא מבין מה הבעיה עם הגודל אני בטוח שאם היה רשוםפ איזה טרמלרייט על הגוף כולם היו אומרים "איזה גוף תותח...".השאלה אם אתה צריך כזה גוף אתה מתכנן OC כי אם לא זה מיותר.
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים נכון מאוד. אם היה רשום על זה טרמלרייט הייתי רץ לקנות אותו, למה?כי לטרמלרייט יש ניסיון וותק ענק בתחום הסינקיםלטרמלטק לא.. שמענו על לא מעט מקרים שלחץ גדול מידי סדק את הליבה בסינקים קודמים שלה..כמו שאמרתי כבר בתארדים חדשים יותר... זה לא שאני לא סומך עליהם, בסך הכל אני לא חושב שיגרם נזק אם ישתמשו נכון בסינק הזההוא פשוט מסורבל ולא נראה נוח לשימוש.. אם הקונה יודע את כל הפרטים על הסינק ובכל זאת מעוניין בו שיבורך ושיהנהאבל הוא צריך לדעת את כל הצדדים ולא לקבל הפתעה שזה יגיע אליו לדלת
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים שמע אני חושב ש3 שנים ואפילו יותר זה לא מעט ניסיון.הסינקים האחרונים של TT היו סינקים מצויינים ומתוכננים בצורה טובה מאוד הסניק הזה נראה לי אומנם גדול אבל אני לא חושב שאם תרים את המארז ישבר לך הלוח נכון שלא כדאי ללכת איתו למכולת אבל למשתמש שהמחשב לא יוצא מהבית נראה לי בטוח.
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים עקרונית אתה צודק.. יש להם המון שנים בתחום אבל זה לא נותן להם שום יתרון בתחלס, הם דווקא כן התקדמוקח לדוגמא את סאן שיין קומה.. מייצרים ספקים המון זמן ועדיין הם נחשבים לספקים איומים...בכל מקרה הענין הוא כזה.. הסינק מקרר טובאבל הוא ענק ולא כל כך נוח לשימוש.. אם אתה מתעסק הרבה עם המחשב אני לא יודע אם יהיה לך נוח לעבוד סביבואם אתה בן אדם שלוקח בחופשים את המחשב לדודים בתא מטען של האוטו, גם לא יודע אם כל כך מומלץ לך הסינק הזהאם אתה מחפש קירור חזק, המחשב שלך לא זז, ואתה בקושי מתעסק עם חומרהתתחדש! ;D
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מדובר על ההיטסינק "silent tower" של חברת thermaltakeמארז TOWER זה מארז גדול מהממוצע (לדוגמא הסופר טאלנט אלומיניום) אבל הוא לא קשור לדיון הזה..
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אני כול היום מתעסק עם המחשב אבל אני לא פותח אותו כול דקה מה יש בו כבר ששווה להציץ פנימה איזו בחורה יפה יושבת לי על הרדאון??אני חושב שאם המחשב לא יוצא מהבית זה אחלה סינק אם אתה טיפוס של מסיבות רשת וחולה על היופי הפנימי של המחשב שלך אז תשכח מהסינק הזה.
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים תקרא...http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_SilentTower/זה כל מה שאתה צריך לדעת..עכשיו לדעתי..זה נראה ענק אך היטסינק כזה נראה לי מקרר די טוב השאלה היא האם אתה רוצה לעשות OCלאיזה מהירות אתה רוצה להגיע ומבחינת תקציב זה ממש סבבהלדוג אם אני הייתי קונה אותו אז הייתי מביא עוד מאוור וזה על DUAL = יותר קירור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.