פורסם 2021 בינואר 64 שנים שלום חברים! אני מנסה להבין את המדדים כדי לבדוק אם מהירות האינטרנט באמת עלתה אחרי התקנת mesh deco m5. התחברתי לwifi של הראוטר ושל הmesh לסירוגין וצילמתי את התוצאות: ראוטר: בדיקת speedtest תצוגת wifi של מק ה mesh: בדיקת speedtest.net תצוגת wifi של מק משום מה נראה שהמדדים שמוצגים במערכת ההפעלה טובים יותר בmesh אבל המהירות נמוכה בחצי. מישהו יודע להסביר את זה?
פורסם 2021 בינואר 64 שנים כל מה שהמדדים אומרים הוא שחוזק הסיגנל של המאש טוב יותר מזה של הנתב, דבר הגיוני בהתחשב לקירבה שלך למאש. חוץ מזה אין לדעתי הבדל, וחוזק הסיגנל מהנתב יותר מסביר. במלים אחרות אולי המאש מיותר?
פורסם 2021 בינואר 64 שנים ה-TX Rate אומר שהמשדר של המק הצליח להתחבר במהירות גבוהה יותר אבל זה בתאוריה, זה לא לוקח בחשבון דברים כמו הפרעות בשידור, עומס על הרשת וכדומה. בפועל כמו שאתה רואה קצבי ההעברה שאתה מקבל אפילו ירדו. מה ה-backbone של ה-mesh?
פורסם 2021 בינואר 104 שנים מחבר ציטוט של etal ה-TX Rate אומר שהמשדר של המק הצליח להתחבר במהירות גבוהה יותר אבל זה בתאוריה, זה לא לוקח בחשבון דברים כמו הפרעות בשידור, עומס על הרשת וכדומה. בפועל כמו שאתה רואה קצבי ההעברה שאתה מקבל אפילו ירדו. מה ה-backbone של ה-mesh? מה הכוונה backbone?
פורסם 2021 בינואר 104 שנים הכוונה איך יחידות ה-mesh מתקשרות אחת עם השניה. אם היחידות מתקשרות ביניהן על אותה רשת אלחוטית יחד עם כל שאר המכשירים אז התוצאה היא רשת עמוסה ואיטית יותר. אתה מבין ש-mesh זה לא איזה פתרון פלא, זה עוזר לבעיות קליטה במקומות המרוחקים אבל מכשירים שמראש היתה להם קליטה טובה לא דווקא מרוויחים מזה.
פורסם 2021 בינואר 104 שנים מחבר הבנתי. יש יחידה אחת מחוברת לראוטר ועוד יחידה בחדר מרוחק שמתקשרת איתה. כל מה שרציתי זה לחזק את הסיגנל (שזה מה שקרה) אבל משום מה המהירות של האינטרנט ירדה משמעותית. אני שוקל כבר לקנות איזה ראוטר חזק ולא להתפשר על הראוטר של הספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.