פורסם 2020 בדצמבר 174 שנים שלום, מאז העדכון האחרון של ווינדוז 10 המחשב לא נכנס למצב שינה אחרי 30 דקות-כמו שמוגדר בצריכת החשמל-ההגדרות תקינות. המחשב כן מכבה את המסך אחרי 5 דקות. ריסטארט וכיבוי לא עזרו. יש עיצה? ערן
פורסם 2020 בדצמבר 174 שנים מחבר ציטוט של אלי ירדני תכתוב powercfg -requests בCMD ותעלה תמונה לכאן. הי,תודה על התשובה אני לא איש מחשבים-מה זה CMD? איפה כותבים powercfg? ערן
פורסם 2020 בדצמבר 174 שנים תחפש ב"התחל" command prompt. ככה זה נראה: לא כך האפליקציות שלי יהיו אצלך, הראשונה ברשימה היא החשובה.
פורסם 2020 בדצמבר 224 שנים מחבר חברים יקרים אני די חלש בנושא...צילמתי מסך-לא מוצא את הcommand prompt אשמח להדרכה מפורטת ערן
פורסם 2020 בדצמבר 224 שנים מחבר יופי! ללחוץ על זה? וזהו? מה הסיפור כאן? מה קרה? ומה יקרה אחרי שאלחץ על התוצאה העליונה? ערן
פורסם 2020 בדצמבר 314 שנים אתה צריך להריץ את "שורת הפקודה" במצב מנהל ולהקליד powercfg -request. תצלם מסך של הפלט ותעלה לכאן.
פורסם 2020 בדצמבר 314 שנים ציטוט של Shlomi Davidson אתה צריך להריץ את "שורת הפקודה" במצב מנהל ולהקליד powercfg -request. המסכן לא יודע מה זה שורת הפקודה ואתה רוצה גם מצב מנהל? בוא ננסה דרך אחרת: תלחץ על צירוף המקשים Windows (זה מקש שנראה ככה: ליד הAlt) ו-R. יפתח לך חלון כזה (מן הסתם שלך יהיה בעברית): בתיבת הטקסט (איפה שכתוב אצלי notepad) תקליד cmd ותלחץ על Ctrl+Shift+Enter. תתבקש לאשר מנהל מערכת. יפתח לך חלון כזה: כנראה שהפונט אצלך יהיה שונה. תקליד בתוך החלון powercfg -requests ואנטר, ותעלה צילום מסך . נערך 2020 בדצמבר 314 שנים על-ידי af db creid
פורסם 2021 בינואר 24 שנים מחבר וואו, חשבתי שהתייאשתם ממני... תודה על התשובות והעזרה!!! צילום מסך3.docx
פורסם 2021 בינואר 24 שנים ציטוט של eranratzon וואו, חשבתי שהתייאשתם ממני... תודה על התשובות והעזרה!!! צילום מסך3.docx 1.64 MB · 1 download יהיה נחמד אם לא תשלח תמונה במסמך Word אלא רק את התמונה (אפשר להדביק כאן תמונות ישירות). הקלדת powercfg, אבל צריך להקליד: powercfg -requests
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.