פורסם 2020 בנובמבר 55 שנים היי , הורדתי מהמחיצות הקיימות בווידנוס שהיה כבר מותקן . יש לי נפח אחסון קטן , אבל הצלחתי לגנוב מכונן C כ32GB ומכונן D כ19.5גיגה. כשהתחלתי בתהליך ההתקנה -לא היה לי אפשרות לאגד את 2 הנפחים . אז השאלה שלי איך מאגדים אותם ? חשוב לי לציין שהאפשרות Extend Volume כשעושים קליק ימיני על הכונן שרוצים להרחיב- חסומה- דרך הDisk Management תודה. נערך 2020 בנובמבר 55 שנים על-ידי SSD
פורסם 2020 בנובמבר 55 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 תמונה אחת שווה ..... תעלה . בבקשה תציין תמונה של מה?
פורסם 2020 בנובמבר 65 שנים בעיקרון אמור להיות לך אפשרות בכונן D להרחיב אותו על ה- 19 ג'יגה. אם אתה רוצה לסדר אותו לגמרי או להזיז אותה לC או משהו אחר תצטרך להשתמש בתוכנה לניהול מחיצות כמו MiniTool Partition שים לב! לעבוד בזהירות עם התוכנה לא לעשות משהו שאתה לא בטוח בו, כמובן תדאג לגיבוי לפני כל מה שתעשה. שים לב2 הפעולה (עם התוכנה) עלולה לקחת הרבה זמן, קח בחשבון.
פורסם 2020 בנובמבר 65 שנים אכן, כל תוכנת צד שלישי לסידור מחיצות תעשה את העבודה. והאזהרות וההבהרות שניתנו לעיל, בהחלט במקומן.
פורסם 2020 בנובמבר 65 שנים מחבר ציטוט של אלי ירדני בעיקרון אמור להיות לך אפשרות בכונן D להרחיב אותו על ה- 19 ג'יגה. אם אתה רוצה לסדר אותו לגמרי או להזיז אותה לC או משהו אחר תצטרך להשתמש בתוכנה לניהול מחיצות כמו MiniTool Partition שים לב! לעבוד בזהירות עם התוכנה לא לעשות משהו שאתה לא בטוח בו, כמובן תדאג לגיבוי לפני כל מה שתעשה. שים לב2 הפעולה (עם התוכנה) עלולה לקחת הרבה זמן, קח בחשבון. היי תודה על העזרה לשניכם , עשיתי את זה בעזרת התוכנה שהמלצת נערך 2020 בנובמבר 65 שנים על-ידי SSD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.