עבור לתוכן

מתלבט בין הוט לבזק

Featured Replies

פורסם

אני שונא את הוט אבל לבזק יש מגבלה באיזור שלי עד 50 מגה אין 100 מגה ובהוט יש 200 מגה , אני ממש מתלבט אם לקחת תשתית הוט + הוט נט ב 106 שקל כולל ראוטר לחודש או לקחת בזק + אקספון ב 69 לחודש ולהסתפק ב 40/50 מגה מה אתם אומרים ?

פורסם

דילמה !

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו ?

פורסם

אני לא אוהב את אקספון.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

אני לא אוהב את אקספון.

פינגים גבוהים ?

פורסם

תלוי תשתית באיזור מסוים.

אני שונא את שניהם אבל באיזור שלי הוט מספקים 500 או די קרוב לזה ובזק במקרה הטוב 40.

מלבד לנסות אין תשובה נכונה ולא נכונה.

פורסם
  • מחבר

בהנחה ואני לוקח את הוט שווה להשקיע ב 160 שקל לחודש במקום 106 ולקחת 500/12 ? , עוד שאלה איך הוטנט בתור ספק ? 

נערך על-ידי iveco

פורסם

יש לך צורך ממשי בהעלאה גבוה יותר? (טורנט, שיתוף כלשהו?)

ההפרש לא קטן באופן יחסי.

אישית מאוד מרוצה מהם, בעיקר מחיר קבוע כבר כמה שנים אבל אני פחות בעניין של פינגים לפה או לשם לכן אם תרצה משהו ספציפי תשלח ואנסה לבדוק.

נערך על-ידי yotam.m

פורסם
  • מחבר

אני משתמש הרבה ב UP בגלל זה אני עושה מהנייד שלי נקודה חמה שם ה UP טוב , הוטנט ספק טוב ? יש להוט גם ספק ITC

פורסם

לא מכיר את ITC מכיר את הוטנט המון שנים מהמון משתמשים שונים.

לגבי העלאה אישית לא רואה איך הגדלה מ-10 ל-12 שווים את ה-54 שח הנוספים האלה אבל זאת כבר החלטה שלך.

נערך על-ידי yotam.m

פורסם
  • מחבר

ITC טובים ? 

פורסם
ציטוט של iveco

עוד שאלה איך הוטנט בתור ספק ? 

טובים. לדעתי בזק בינלאומי והוטנט הם הספקיות היותר טובות בתחום.

פורסם
  • מחבר

לקחתי הוט 200 מגה עם הוטנט מקווה שלא יהיו תקלות , אין לי TV או טלפון שרוכב על התשתית אני מקווה שזה יעזור לי לקבל תשתית יציבה 

פורסם

כמה משלם? עלות התקנה? השכרת ראוטר / מודם ?

פורסם
  • מחבר

ההתקנה בוטלה , קבעתי התקנה ואף טכנאי לא הגיע ואני דורש 600 שקל , לא ידעתי שלבזק יש 5 מגה UP ויש כאלה שגם מקבלים 7 ואף יותר אני שוקל ברצינות לעבור לבזק הבעיה ששם טכנאי לוקח בין שבוע לשבועיים ויש גם את העניין של הקורונה שמעתי שטכנאים נדבקים בבתים שהם באים אליהם אז כרגע אני משתמש בנקודה חמה ואני חושב לקנות ראוטר 4G השאלה אם האינטרנט נקלט אוטומטית עם הSIM או שצריך להגדיר משהו בראוטר , הטכנולוגיה 4G גרועה זה לא כמו אינטרנט ביתי יש עומסים מטורפים מקבלים 3-5 מגה גלישה ואחרי שעה 15 ואחרי דקה 6 זה משוגע משתנה כל הזמן לא יציב רק בלילה שהאנטנה לא עמוסה יש 25 מגה 

נערך על-ידי iveco

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים