עבור לתוכן

רזולוציה של מחשב 800X600

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך מחשב 22 אינץ עם רזולוציה 800X600 מרחק מהראש בערך 1.8 אני שוכב וגולש הבעיה שמלא אתרים לא עובדים טוב ברזולוציה הזאת ואם אני מעלה את הרזולוציה למשל ל 1024X768 ומגדיל את הגופן ב 125% כדי לראות טוב ולא קטן אז האתר ניהיה כמו 800X600 ושוב האתר לא עובד כמו שצריך השאלה מה צריך לעשות כדי לראות אינטרנט כמו שצריך ? אני לא יושב עם כסא מול מסך אוהב לשכב מול המחשב או שצריך לקנות מסך גדול יותר ? ואם כן כמה לאחי יש מסך 32 אינץ וגם הוא רואה ב 800X600 כדי לראות כיתוב נורמלי .

פורסם

תגיד לא בא לך למצוא איזה תחביב או משהו?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עוד מישהו ? 

פורסם

אי אפשר היום להשתמש ברזולוציה 800/600 תעבור ל-1280/1024  או משהו קרוב לזה ותגדיל קצת את הגופן אוליי ב15%

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הכול שום דבר לא עוזר הכי הזוי שיש לי SAMSUNG FHD ושאני שם 1920 על 1080 אפילו רזולוציות גבוהות המסך מחשיך משהו נדפק , 800 על 600 ו 1024 על 768 בהגדלה של 125 אחוז יוצא אותו דבר שיחקתי עם כל הרזולוציות והגופנים או שמסך 37 אינץ קטן וצריך מסך 55-60 אינץ כדי לראות הכול גדול מבחינת גופנים אני הרמתי ידיים , שמתי לב לעוד משהו יש למסך 4 יציאות HDMI ביציאה אחת כתוב DVI בסוגריים ובשאר לא וזה יציאה HDMI רגילה למה ? מה ההבדל בינה לבין האחרות או שזה סתם ? , יש לאחי STEAM שהוא מוריד משחקים ורואים את הכיתוב ממש קטן !!!!!!! ולא משנה כמה אני משחק עם הרזולוציה הכול קטן לא יודע אם זה בעיה בשרת שלהם או משהו ברזולוציה אבל שמתי לב שעוד אנשים התלוננו על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים