עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, ללא חריגה

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב

ג

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 אינץ', עדיפות למחשב לא כבד מדי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה windows 10, מחשב מורכב.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)? כמה שיותר מהר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire)? לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מקלדת נוחה, סוללה טובה שמחזיקה הרבה זמן (לפחות 5 שעות), מצלמה ורמקול טובים יחסית(לזום), RAM שיספיק להרצת חלונות מרובים במקביל.

פורסם

מערכת הפעלה אתה יכול לקבל במחיר מצחיק של כ 150₪ דרך מוסד הלימודים (באוניברסיטת תל אביב בכלל מקבלים אותה בחינם) וגם אופיס, מיקרוסופט מחלקת לכל הסטודנטים בחינם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העצה, אבל אני לא רוצה להתעסק בהתקנת מערכת הפעלה, אני יודע שאפשר לחסוך שם.

לגבי אופיס, זה כמובן שאני לא אשלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים