פורסם 2020 באוקטובר 205 שנים ציטוט של No-One יש נביאי זעם שצופים שגם השקת רייזן 5 תתנהל כמו סדרת 30XX של NVIDIA, אז תתכננו הרבה סבלנות... אני לא אתפלא אם זה יקרה. בשניהם הרבה אנשים ירצו לשדרג (לא אומר שאני רוצה שזה יקרה חלילה). ציטוט של napoleon45 ביזיון לשניהם ! אולי. אבל ההפסד הוא שלנו (בעיקר).
פורסם 2020 באוקטובר 205 שנים ציטוט של captaincaveman טוב... נמאס לי לחכות לאמזון. הצלחתי להשיג FE מחנות בבריטניה (SCAN) ב-1400. בניגוד לאמזון, להם יש את זה במלאי וזה אמור להגיע מחרתיים לכתובת האנגלית שלי ומשם להישלח לארץ. איזה שירות משלוחים זה אם אפשר לשאול ?
פורסם 2020 באוקטובר 235 שנים אני מרגיש שנוידיה פישלו כל כך עם הזמינות, שלפני שאזמין 3080 ואחכה איזה חודש עד שהוא יופיע, כבר עדיף לחכות עוד כמה ימים לראות מה יש לAMD להציע.
פורסם 2020 באוקטובר 235 שנים מחבר אני חושב ש-AMD יתקרבו מאוד בדור הזה והבחירה בין שתי החברות תהיה קשה יותר מבעבר.
פורסם 2020 באוקטובר 235 שנים יש לי תחושה שההחלטה תהיה בין פיצ'רים יחודיים (DLSS וכו) שהם נעולים לאקוסיסטם של נוידיה, לבין כמות זיכרון שתחזיק יותר זמן מAMD. בקיצור, נראה בשבוע הבא, אני מניח שה2070S יצטרך להספיק עד אז. בעיות של עולם ראשון.
פורסם 2020 בנובמבר 55 שנים חווית פתיחה ברמה וגם איזה גודל ענק יש לו... מזכיר לי קצת את גדליהו שהיה אצלי לפני שנתיים, ה- Zotac AMP EXTREME בגודל 3 סלוטים... נערך 2020 בנובמבר 55 שנים על-ידי nec_000
פורסם 2020 בנובמבר 55 שנים מחבר הכרטיס הזה עצום. בקושי נכנס וקצת מועך איזה צינור (זה צינור זמני עד שיגיע הבלוק לכרטיס) RGB של אחד הזיכרונות לא עובד. צריך לדבר עם GSKILL כדי לממש אחריות ולקבל אחר. חוץ מזה הרצתי time spy כדי לראות שכלום לא קורס, עידכנתי ביוס ועכשיו אני יוצא לפלונטר כדי לקחת את ה-5950x
פורסם 2020 בנובמבר 55 שנים חתיכת מחשב מסודר נקי ויפה. אסטתי... מתבייש להראות את האנטיוכוס אצלי כמו מציאה מאסם ישן בארה"ב
פורסם 2020 בנובמבר 55 שנים מחבר וה-rgb מסתמנן כסיוט... corsair לא יודע לשלוט על הלוח (של asrock) וה-RAM (של gskill). בכבלים של lian li הוא דווקא כן יודע, אבל לא הגיעו לי המתאמים עדיין.
פורסם 2020 בנובמבר 55 שנים אנשים מעכשיו כבר לא הולכים להראות build-ים מבוססי אינטל. זה הסטוריה... הטרנד של העונה הנוכחית הוא: "האם יש לך ריזן 5000 מתחת למכסה או לא. אם אין אז אל תראה לנו בכלל..." נערך 2020 בנובמבר 55 שנים על-ידי nec_000
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.