עבור לתוכן

איך CLUB3D בכרטיסי מסך?

Featured Replies

פורסם

תודה

פורסם

לא גרועה ולא מעולה, חברה סבירה-טובה.

פורסם

זאת חברה בינונית ומעלה

פורסם
  • מחבר

וGIGABYTE?

פורסם

וGIGABYTE?

לפעמים יות רטובה כי לפעמים היא מיישמת פתרונות קירור משלה. אם זה פתרון קירור סטנדרטי, אין הבדל בין הכרטיסים (אולי יש להם יותר ותק...).

פורסם

וGIGABYTE?

בעיקרון היא חברה טובה + אחת מהמובילות אבל קרו לה כמו פאשלות בעבר למשל עם ה R9700PRO שהיו לו מאווררים דפוקים

פורסם
  • מחבר

וASUS? גם היא לא בדיוק הכי וותיקה בייצור ראדונים (ואני מתכוון לאחד כזה)

בכלל יש הבדל באיכות התמונה בין החברות או רק בקירור?

פורסם

כל הפאשלות האלה תוקנו אם 9800 ומעלה... ;) המאוררים באמת היו דפוקים לחבר שלי מת הכרטיס גלל זה :-\ אמרתי לו שיחליף אחרי שהוא מקבל את הכרטיס אבל הוא לא שמע לי והלך הכרטיס...

פורסם

אסוס היא בין הטובות אם לא הטובה ביותר, אבל הכרטיסים שלה עולים פול כסף.

פורסם

אסוס היא בין הטובות אם לא הטובה ביותר, אבל הכרטיסים שלה עולים פול כסף.

אסוס בנו להם שם חזק!! אני מכיר אנשים שלא מבינים במחשבים בכלל אבל יודעים מה זה פנטיום 4 ויודעים מה זה אסוס :P

פורסם

בין הרדיאונים השונים ההבדלים בין הכרטיסים קטנים מאוד......... אם יש הבדל הוא בעיקר בדברים כמו קירור ולא בדברים כמו איכות תמונה.

בין הג'י פורסים פעם היו הבדלים ממש ענקיים בין החברות באיכות תמונה (היה לי Power Color GF2MX שראו בו ממש זוועה). היום ההבדלים מזעריים. אבל יש הבדלים קצת יותר גדולים מברדיאונים בין החברות (ATi לא מביאה חופש בכלל לחברות שמוציאות את הכרטיסים).

בעיקרון אני לא חושב שעדיין יש חברות גרועות......... בעיקרון רוב הכרטיסים מתחילים מבינוני (כלומר לא כמו פעם שהיו כרטיסים עם יכות תמונה זוועתית ביותר וכו'). החברות הזולות פשוט ממש משווקות את הכרטיס בלבד בלי שום תוספות....... בכרטיסים של החברות היקרות הרבה פעמים יש באנדל מפואר (MSI למשל), לפעמים זיכרונות יותר טובים ולפעמים קירור יותר טוב.

Asus תותחים בעיקרון בהכל........ אבל אני לא חושב שהכרטיסי מסך שלהם שווים את המחיר.... יש את Leadtek...MSI...... ועוד.

פורסם
  • מחבר

הם לא כאלה יקרים..... בכרטיס מסך שאני רוצה לפחות אין הבדל בינם לשאר החברות.

פורסם

ואיך ספיר ????

יותר טובים מגיגהבייט??

אגב יש לי לוח אם של גיגה בייט והמאוורר על הציפסט נידפק...

אז זה נכון שיש להם מאווררים דפוקים?

פורסם

ספיר טובים וגם קלאב 3די טובים אתה יכול ללכת על שניהם בעיניים עצומות

פורסם

אני בעלים גאה של 9600PRO מחברת CLUB-3D, אחלה חברה

בכול מקרה תבדוק איזה חברה נותנת את המחיר הכי זול על הכרטיס הספציפי שאתה רוצה ותקנה אותה, כולם אותו הדבר (רק תוודא פה שבאמת זה לא חברה גרועה פתאום)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים