פורסם 2020 באוקטובר 75 שנים מה ההבדל בין 1000/100 אינטרנט של פרטנר מול סלקום ? בסוג האינטרנט ? איכות אינטרנט ?
פורסם 2020 באוקטובר 85 שנים מחבר אין שום קשר לשאלה שלי יכול להיות שאתה צריך לנסוע לפורום של דיהטסו ו- BMW אין קשר לשאלתי זאת לא שאלה פילוסופית מחפש מישהו שמכיר את את שיטת האינטרנט של כל חברה ומה נותן ?
פורסם 2020 באוקטובר 85 שנים ציטוט של כפיר מחפש מישהו שמכיר את את שיטת האינטרנט של כל חברה ומה נותן ? שתי החברות מספקות את האינטרנט ב / על גבי סיב אופטי. בשתיהן תקבל ראוטר לא משהו, בסדר במקרה הטוב. ושתיהן מתמחרות פחות או יותר אותו הדבר, אלא אם תתמקח איתן ותשיג מחיר שמתאים לך יותר. מבחינה טכנית אין הבדל. נערך 2020 באוקטובר 85 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2020 באוקטובר 85 שנים מחבר שוב אתה לא עונה לשאלה אני שואל על שיטות העברת מיידע , לדוגמא : כמות לקוחות באיזור מגורי לכל חברה משפיע על מהירות אינטרנט ? שרתים של כל חברה בעולם - האם לחברה מסויימת יש שרתים חזקים יותר ? האם אני יכול לדוגמא לראות 8K ביוטיוב אצל חברה מסויימת ?
פורסם 2020 באוקטובר 85 שנים ציטוט של כפיר כמות לקוחות באיזור מגורי לכל חברה משפיע על מהירות אינטרנט ? לא. זה קורה ב - HOT. לא אקטואלי לסיבים אופטיים = לשתי החברות. ציטוט של כפיר שרתים של כל חברה בעולם - האם לחברה מסויימת יש שרתים חזקים יותר ? לא הבנתי. אתה מקבל עד 1000 מגה תעבורה. מה קשור השרתים ? ציטוט של כפיר האם אני יכול לדוגמא לראות 8K ביוטיוב אצל חברה מסויימת ? כמו התשובה לעיל. 1000 מגה זה 1000 מגה. כל השאר לא שייך לחברות עצמן.
פורסם 2020 באוקטובר 85 שנים מחבר צער אתה עונה לא לעניין ואתה מתעקש לא להבין ולענות שוב ושוב יש כאן קישור שמסביר טיפ - תנסה לענות על מה שאתה מבין בלי לשנות שימות כל 5 דקות https://www.telecomnews.co.il/מדריך-לגולש-בסיבים-המסוגר-בבית-יש-כבר-האטה-מי-הספק-הכי-מהיר-כעת.html אתה מתעקש לתת תשובות פילוסופיות בתחום שאין לו קשר לפילוסופיה
פורסם 2020 באוקטובר 85 שנים אההה איתך הסליחה ! אני לא יורד לרזולוציות של הקישור שנתת. למי שחשוב כל 10 מגה מתוך ה - 1000, כלומר אם זה 950 או חלילה 940 מגה, אני בהחלט לא הכתובת. בהצלחה !
פורסם 2020 באוקטובר 85 שנים הייתי בסלקום, מספרים +- 400Mbps , לא עזרו כול הפניות. לכן עברתי לפרטנר. מספקים 940-930 ללא כשלים ללא בעיות ... כמו שעון.
פורסם 2020 באוקטובר 85 שנים ציטוט של napoleon45 לא. זה קורה ב - HOT. לא אקטואלי לסיבים אופטיים = לשתי החברות. לא הבנתי. אתה מקבל עד 1000 מגה תעבורה. מה קשור השרתים ? כמו התשובה לעיל. 1000 מגה זה 1000 מגה. כל השאר לא שייך לחברות עצמן. למה אתה עונה אם אתה לא יודע? הם משתמשים בשיטות שונות והשיטה של unlimited\סלקום באמת רגישה למספר משתמשים. מעבר לזה ש1000 מגה זה ממש לא 1000 מגה, לכל אחת מהספקיות יש ISP ספציפים שעובדים איתה, לדוגמה סלקום עובדים רק עם נטויז'ן ואנלימיטד עם 015 018 ו019.
פורסם 2020 באוקטובר 85 שנים עניתי מה שידעתי. קורה. לעצם העניין, פותח הדיון כבר קרא את כל הקשור לשאלתו, ולו גם בקישור שהוא עצמו נתן. ועניתי למשתמש הממוצע (כמוני ) . אני כבר לא מדבר על ניסוח השאלה ש ...לך תדע מה הכוונה ועד כמה ההתעמקות. בקיצור, נתתי את המיטב .... נערך 2020 באוקטובר 85 שנים על-ידי napoleon45
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.