פורסם 2020 באוקטובר 24 שנים כרגע עובד בחרה גדולה בתחום הסיסטם, שרתים, תמיכה vmware ועוד. מחפש להתמקצע יותר אבל ממש לא מתחבר לעולם התכנות. חשבתי על aws אבל לא יודע אם זה יתאים. מה דעתכם
פורסם 2020 באוקטובר 24 שנים מחבר ציטוט של multicore לא הבנתי במה אתה רוצה להתמקצע ולמה. מה מפריע לך? אני מרגיש שאני כבר עושה אותו דבר בעבודה. מחפש ללמוד משהו נוסף שיפתח לי דלתות בעתיד
פורסם 2020 באוקטובר 24 שנים למה לא ? כל עניין ה BIG DATA תפס תאוצה בזמן האחרון. כל פחית שתיה מתהדרת היום ב - בינה מלאכותית ( AI ) או למידת מכונה ( ML ׂׂׂ) וכל מה שקשור לזה . זה בהחלט תחום שילך ויגדל גם בעתיד, ולדעתי, הוא גם מעניין יחסית.
פורסם 2020 באוקטובר 24 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 למה לא ? כל עניין ה BIG DATA תפס תאוצה בזמן האחרון. כל פחית שתיה מתהדרת היום ב - בינה מלאכותית ( AI ) או למידת מכונה ( ML ׂׂׂ) וכל מה שקשור לזה . זה בהחלט תחום שילך ויגדל גם בעתיד, ולדעתי, הוא גם מעניין יחסית. האם תוכל לכוון אותי בבקשה לנושאים, קורסים שמתמקדים בנושא? העניין אבל שאני מבין שזה תחום שדורש הרבה תכנות, דבר שאני לא מתחבר. תקן אותי אם אני טועה
פורסם 2020 באוקטובר 24 שנים אני מנסה להבין האם הכוונה היתה ללמוד עוד דברים בתוך תחום הסיסטם (ולא חסרים) או משהו כמו ML שהוא ממש שינוי כיוון מלא. נערך 2020 באוקטובר 24 שנים על-ידי etal
פורסם 2020 באוקטובר 24 שנים מחבר ציטוט של etal אני מנסה להבין האם הכוונה היתה ללמוד עוד דברים בתוך התחום הסיסטם (ולא חסרים) או משהו כמו ML שהוא ממש שינוי כיוון מלא. פתוח להכל. אמצא בסוף משהו שיעניין אותי
פורסם 2020 באוקטובר 24 שנים אבל מה הכיוון? אתה מחפש לפתוח מסלול בתחום עבודה אחר או לגוון בעבודה שלך? לכתוב משהו כמו "ללמוד AWS" לא אומר כלום.
פורסם 2020 באוקטובר 24 שנים מחבר ציטוט של multicore אבל מה הכיוון? אתה מחפש לפתוח מסלול בתחום עבודה אחר או לגוון בעבודה שלך? לכתוב משהו כמו "ללמוד AWS" לא אומר כלום. ללא ספק להתמקצע בתחום שלי
פורסם 2020 באוקטובר 34 שנים אוקיי, אז שוב, מה השאלה? אם יש נושא שאתה צריך לחזק או ללמוד, לתמד אותו ותיישם את זה במסגרת עבודתך.
פורסם 2020 באוקטובר 34 שנים מחבר ציטוט של multicore אוקיי, אז שוב, מה השאלה? אם יש נושא שאתה צריך לחזק או ללמוד, לתמד אותו ותיישם את זה במסגרת עבודתך. זה העניין, אני לא אשאר בעבודה וארצה להתקדם. רוצה לדעת איזה תחום בחוץ בתחום הזה כדי ללמוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.