פורסם 2020 בספטמבר 295 שנים מתחיל ללמוד וחשבתי על Lenovo ThinkPad E14 20RA0037IV בכללי מעבד I5 או I7 16 גיגה זכרון אכסון 512 NVME עדיף ללא מערכת הפעלה מהי איכות המסך שלו? אילו מחשבים דומים יש עם מסך איכותי? מבקש מאוד להימנע מזכרון ONBOARD האם יש לאפטופ עם שני חריצי M2? תקציב ~3.5K ~ תודה מראש לעוזרים נערך 2020 בספטמבר 295 שנים על-ידי מומחה קטן
פורסם 2020 בספטמבר 295 שנים היי מה כוונתך ב"מסך טוב" ? כיסוי צבע ? בהירות ? משהו אחר ? בעיקרון, בטווח התקציב שציינת, המצב ( במיוחד בימים אלה ), לא משהו.
פורסם 2020 בספטמבר 295 שנים מחבר שמתי לב שהמצב לא משהו בכלל, במיוחד בחנויות המרכזיות. מנסיון שלי עם ניידים, ההפתעה הכי גדולה היא עם מסכי IPS שלא טובים יותר מTN. אני מדבר על זויות צפיה, בהירות, וכמובן שיהיה מסך מט. כמעט שלא ניתן להשיג מידע על DPI במסכים אפילו באתר היצרן.
פורסם 2020 בספטמבר 295 שנים יאפ , המצב על הקנטים. הבעיה היא יותר מחנויות מרכזיות. אין מצד היבואנים מבחר ראוי לשמו. אין לי הסבר לתופעה. אני לא הייתי משווה מסכי IPS אפילו ב - E14 למסכי TN, מספיק שתסתכל ב - VOSTRO 5490 של DELL כדי לראות שעדיין עדיף IPS. הבעיה היותר גדולה היא, שגם ניידים כמו C740 נעלמו מהשוק. כלומר, גם אם תרצה להגדיל תקציב, יוק !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.