פורסם 2004 ביוני 921 שנים גם לי זה מזכיר משהו שקרה לי לפני כמה שנים...אז ככה אני ההיתי אצל דודים שלי ושמתי את הרגל על השרשרת של האופני ספורט האלה כמו בחדר כושר.......ואז בדיוק מישהו סובב את הפדלים ונכתכה לי האצבע :'( עד כדי שמה שנשאר לחבר בין הכף-רגל לאצבע היו כמה מילימטרים של עור....אז נסעתי לבי"ח וסידרו לי את זה כמו כלום תוך שעה ככה.. ;D ;D ;D אז זה כן קל לחבר.... וזה היה לפני כמה שנים אז עכשיו זה הרבה יותר פשוט...
פורסם 2004 ביוני 921 שנים אבא שלי חתך כמה אצבעות בנגריה כי הוא מעד על מדרגה שהיתה ליד המשור השולחני. לא יודעת, אנימגיל יחסית קטן הייתי עושה ג'ובים בנגרות ועבדתי הרבה בסדנת נגרות בבי"ס (זה בעצם עיצוב אבל כל הכלים שם זה לנגרות) וגם על משור חשמלי ולא נחתך כלום. אין ביטוח לזה שלא יקרה לך שום דבראבל המינימום שאפשר לעשות זה לעבוד בזהירות ולא להיות שאנן כי אחרי הכל, משור חשמלי/שולחני זה כלי משחיט שיכול לגרום פציעה חמורה.
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מחבר הבן אדם הזה הוא מומחה בשימוש בכלים האלה: כבר 15 שנה משתמש בהם ועושה שולחנות, ארונות ובשנתיים האחרונות גם מודינג.פשוט הייתה לא פאשלה, נהיה לא זהיר.
פורסם 2004 ביוני 921 שנים המורה שלי למעבדת אלקטרוניקה זרק עליי בדיל רותח ממלחם......... לאדע אם בכוונה או טעות אבל נראה לי שעיצבנתי אותו קודם וזאת הסיבה.... לא קרה לי כלום מהבדיל למזלי
פורסם 2004 ביוני 921 שנים הוא בטח עשה את זה בצחוק וגם הוא בטח ידע שעד שהבדיל יגיע אליו הוא יעבור באוויר וייתקרר ולא יקרה לו כלום
פורסם 2004 ביוני 921 שנים אתה מדבר על מורים מוזריםהמורה שלי רצה להדגים את חוק לנץ(אם אני לא טועה)הוא לקח סליל ענק(יחסית)אמר לכל הכיתה להחזיק ידים וחישמל את כולנולהתלונן?
פורסם 2004 ביוני 921 שנים אוי נו באמתבדיל זה כ"כ שטויות......חוצמזה במעבדה עושים שטויות לפעמים.... (אם אתה כמו הכיתה שלי במעבדה, זו כנראה הדרך של המורה להתנקם על פיצוץ קבלים, נגדים וכו'..... ;D)
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מזכיר לי שפעם בשיעור כימיה נפלה לנו קוהלייה על השולחן וכל הכוהל נשפך ומשום מה החלטתי לבדוק מה יקרה אם נזרוק לשם גפרור בוער ;Dאבל אל דאגה לא עשו לנו כלום 8)
פורסם 2004 ביוני 921 שנים אתה מדבר על מורים מוזריםהמורה שלי רצה להדגים את חוק לנץ(אם אני לא טועה)הוא לקח סליל ענק(יחסית)אמר לכל הכיתה להחזיק ידים וחישמל את כולנולהתלונן?דווקא לפי דעתי טיפול קבוצתי בהלם יכול לעזור לכם
פורסם 2004 ביוני 921 שנים דווקא לפי דעתי טיפול קבוצתי בהלם יכול לעזור לכםLOLאולי להתחיל בזה כדבר שיגרה לטפל בכל הכיתות עם כל התלמידים הדפוקים... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.