עבור לתוכן

חובבי המודינג להיכנס, אחרי שכנסו לא תרצו לעשות מודינג יותר (לא לבעלי לב חלש)

Featured Replies

פורסם

טוב שלא עשית מזה לגו....

זה לא כל כך פשוט, זה אפילו מאד מסובך. צריך לחבר הכל מחדש, כל הורידים הנימים העורקים העצמות העצבים העור....

מסכן הבחור, למרות שהתמונה השניה נראת כמו פוטושופ וכשהוא מראה את התוצאה של החיבור המבנה של הציפורן והאצבע בכללי לא נראת אותו הדבר...

• תגובות 70
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכן הבחור, למרות שהתמונה השניה נראת כמו פוטושופ וכשהוא מראה את התוצאה של החיבור המבנה של הציפורן והאצבע בכללי לא נראת אותו הדבר...

אתה יודע משהו?

כשמסתכלים טוב, גם התמונות הראשונות יכולות להיות בפוטושופ......

אבל אולי זה רק הדמיון שלי......

פורסם

והכי קשה לי להאמין שחיברו לו גם את הציפורן, מילא עור וגידים, אבל לחבר ציפורן?ועוד בצורה שממש קשה להבחין?

פורסם

קודם כול הבנאדם אידיוט .....

מי שלא יודע לעבוד עם מכשירים כאלו שלא יעבוד ושלא ינסה אלא אם הוא קיבל הדרכה מראש והוא עשה כמה ניסיונות עם מישהו שמכיר את הקטע הרבה יותר טוב ....

אני מתכנן עוד מעט גם התחיל להתנסות במכונות המשפחתיות קצת את העניין ואת כול המכנאות והדברים בשביל להקל קצת על המודינג

פורסם

מישהו אמר פוטושופ?

;)

פורסם

ROFL

זה לא כל כך פשוט, זה אפילו מאד מסובך. צריך לחבר הכל מחדש, כל הורידים הנימים העורקים העצמות העצבים העור....
והכי קשה לי להאמין שחיברו לו גם את הציפורן, מילא עור וגידים, אבל לחבר ציפורן?

מממ... דווקא די פשוט - במקרה של החיתוך הזה כל מה שצריך זה קצת לתפור בשר לבשר ואולי לבצע ניתוחונצ'יק לאחד מכלי הדם.

אין שם גיד, אין שם עצם, עור יצמח מחדש וכך גם לגבי הציפורן (אם כי לרוב באופן טיפה פחות מושלם ממה שנראה כאן...). כבר נודעו מיקרים שבהם עיצבי חישה חזרו לתפקוד לאחר טראומה שכזו אבל מקסימום, תהיה לו קצת פחות תחושה בקצה האצבע, בכל מקרה אין פה עצבים שממש מחברים.

כל עוד יש מספיק אספקת דם ל2 הרקמות שתפרו, תתבצע אנגיוגנזה (צמיחה מחודשת של כלי הדם) ובעקבותיה גם צמיחה מחודשת של עור ושאר הרקמות - תלוי בסוג התפירה (סוג החוט והמחט, הדבקה או תפירה, לחץ/לא לחץ ועוד כמה פרמטרים), אבל תישאר צלקת - גם אם קטנה...

הנה דוגמא מצויינת ללמה בכל המדריכים תמיד יש אזהרות ומדוע יש להשתמש באמצעי הגנה ולהכיר היטב את הכלים בהם אתם עומדים להשתמש, אם כי טעויות קורות וללא דווקא מחוסר ניסיון, תשומת לב או זהירות. לדוגמא סבי, שעבד במפעל עם מכונות, הרבה מאוד שנים והיה אחד האנשים המיומנים והזהירים ביותר בהפעלתן חתך באחת מהן את אגודלו. לפעמים המזל נגדך ואין מה לעשות חוץ מלצלם  ;)

*** עריכה : אגב, טפו טפו טפו - לא עלינו ?(רק להיות בטוח...) P:

פורסם

לפעמים המזל נגדך ואין מה לעשות חוץ מלצלם ;)

LOL!! ;D
פורסם

תראה יש לי צלקת ברגל אבל מה אני לא מרגיש את האזור איפה שהייתה הפציעה שלי למשל...

ועוד דבר לבחור שאמר שאיך חיברו לו ציפורן חחח תגיד אתה לא חשבת אל זה שחיברו לו בלי זה הרי ציפורניים גודלות... ;)

פורסם

לבן אדם הזה יצא שיש מזל בסוף: הוא מצא (בדיוק אחרי שחתך מהאצבע שלו) כמה חתיכות של האצבע על הרצפה, ואז עשו לו ניתוח וחיברו לו את החתיכות לאצבע, כך שהאצבע לא נראית כל כך נורא עכשיו:

http://pics.gruntville.com/images/Hobbes/Healed1.jpg

סוף טוב הכל טוב!

לבחור חיברו את האצבע בחזרה אז הכל סבבה אפשר לחזור למודינג :D

"Com'on Lads"

פורסם

תראה יש לי צלקת ברגל אבל מה אני לא מרגיש את האזור איפה שהייתה הפציעה שלי למשל...

ועוד דבר לבחור שאמר שאיך חיברו לו ציפורן חחח תגיד אתה לא חשבת אל זה שחיברו לו בלי זה הרי ציפורניים גודלות...  ;)

יצאתי מהנחה שהצילום השני הוא מייד אחרי הניתוח...

פורסם

פיייייייייייי מה נסגר איתכם????? נקבות אחד אחד ;D

זה דם ורידים בשר שרירים עצמות וזה מה שיש לכולנו בגוף... מה הביג דיל בלראות את זה?

אני יכול לראות יד נקטעת לי מול הפרצוף וזה לא יזיז לי! מה הקטע? אז רואים דם...הלב מזרים דם והכלי דם חשופים לסביבה החיצונית אז הדם יוצא החוצה...מה יש להגעל פה?

בצבא אם תירו במישהו לראש זה יראה הרבה יותר גרוע מזה...ולא! לא כמו בסרטים "חור במצח" אלא כל הגולגולת מרוסקת וחתיכות מוח בכל מקום...

ומה אם תאונות דרכים? מי שבמד"א בטח ראה דברים גרועים מזה..

אעכשיו רציני לי זה לא עושה כלום... אז אני רוצה להבין למה לכם זה כן! תנסו שניה לחשוב ולומר לי מה בדיוק מגעיל אותכם...ובסבר נורמאלי בבקשה לא "כי זה מגעיל"

כי אני באמת רוצה לדעת...אולי משהו דפוק אצלי?

פורסם
  • מחבר

פיייייייייייי מה נסגר איתכם????? נקבות אחד אחד ;D

זה דם ורידים בשר שרירים עצמות וזה מה שיש לכולנו בגוף... מה הביג דיל בלראות את זה?

אני יכול לראות יד נקטעת לי מול הפרצוף וזה לא יזיז לי! מה הקטע? אז רואים דם...הלב מזרים דם והכלי דם חשופים לסביבה החיצונית אז הדם יוצא החוצה...מה יש להגעל פה?

בצבא אם תירו במישהו לראש זה יראה הרבה יותר גרוע מזה...ולא! לא כמו בסרטים "חור במצח" אלא כל הגולגולת מרוסקת וחתיכות מוח בכל מקום...

ומה אם תאונות דרכים? מי שבמד"א בטח ראה דברים גרועים מזה..

אעכשיו רציני לי זה לא עושה כלום... אז אני רוצה להבין למה לכם זה כן! תנסו שניה לחשוב ולומר לי מה בדיוק מגעיל אותכם...ובסבר נורמאלי בבקשה לא "כי זה מגעיל"

כי אני באמת רוצה לדעת...אולי משהו דפוק אצלי?

אחי, זה פשוט שהבחור נפצע בגלל תחביב שחצי מאיתנו עוסקים בו, אז תתחיל לתאר לעצמך מה היה קורה אם אתה היית נפצע כך במהלך עשיית מודינג, אם אתה עוסק בזה כמובן (זה מה שאני עשיתי).

ולמי שטענו שהתמונות הם עשויות בפוטושופ: מספיק לדבר שטויות, התמונות אמיתיות פשוט האיכות שלהם לא טובה. ואיזה איכות צילום אתם בדיוק מצפים ממישהו שבדיוק כרת את האצבע שלו???

ד"א: הבן אדם הזה הוא מטומטם אמיתי: כשהוא כרת את האצבע, הוא הספיק רק לעשות את הרגליים למארז מעץ, אבל אחרי שבוע או משהו כזה הוא פשוט חזר והתחיל לעבוד על המארז מההתחלה.

הוא כמעט סיים את מארז (עשה כבר גליים, בסיס, גג, ומקומות לכוננים נדמה לי).

אני אביא תמונה של המארז הסופי שלו, אבל יש לי בעיה עם האתר שבו נמצאות התמונות והוא לא נפתח כרגע (עומס יתר כנראה).

פורסם

עדיין לא הבנתי בשביל מה לפתוח את הת'ארד הזה ???

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הבנתי בשביל מה לפתוח את הת'ארד הזה  ???

סתם פתחתי את התרד, אבל מה זה מפריע בדיוק?

פורסם

זה מזכיר לי מקרה שקרה לי לפני חודש...

הכנתי לי ארוחה גדולה (אני אוכל פעם אחת ביום אז אני משתדל כבר שזו תהיה ארוחה גדולה ועסיסית...) וכשחתכתי את הבצל השתמשתי בסכין קצבים גדולה ועצבנית

לצערי תוכניות האוכל הרבות השפיעו עלי וחשבתי שאני מינימום ד"ר שקשוקה אז אחרי שהורדתי את החלק הראשון מהבצל הרגשתי יותר ביטחון והנפתי את הסכין יותר גבוה

מהפעם הראשונה והורדתי הנחתה קטלנית ישר לכיוון האצבע שלי , המזל היה שהסכין פגעה קודם בראש הבצל אבל היא ישר התחלקה לאצבע ונתנה לה ביס עסיסי

החתך היה דיי עמוק וירד לי דם כמו ברז  ;D לא שהתרגשתי מזה כל כך אחרי הכל זו לא הפעם הראשונה שקרה לי משהו כזה

בכל אופן אם היתה לי מצלמה היתי מביא לכם איזה בוק קטן של תמונות "לא לבעלי לב חלש" עם הרבה אדום  ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים