פורסם 2020 בספטמבר 245 שנים מחבר לא כל כך. ההבדל בביצועים ממש קטן. יכול להיות שאם אראה איזה 3080 מסתובב אקח אותו
פורסם 2020 בספטמבר 245 שנים נשמע מאד הגיוני בהפרש תוכל לקנות לך איזו ערכת VR אם עוד אין לך(ממש לא מזמן נפתחה הזמנה מוקדמת לoculus quest 2 באמזון אם יעניין אותך)
פורסם 2020 בספטמבר 245 שנים הייתי בטוח שיש לך כבר :P, אבל אני בכל מקרה ממליץ לך לנסות VR- זו חוויה חדשה שאני אישית נהנה ממנה מאד וגם המחיר לא כזה נורא עכשיו(300$ לערכה).
פורסם 2020 באוקטובר 225 שנים מחבר בגדול הכל כבר מורכב ומחובר למעט כרטיס המסך שעדיין בדרך. הצינור הלבן הוא זמני עד שיהיה בלוק לכרטיס המסך ואז יוחלף בצינורות PETG כמו אלה שמתחברים ללוח/מעבד. RGB זה סיוט. מכל מאורר יוצא כבל RGB שהולך ל-hub של corsair שמתחבר בעצמו ל-commander של corsair. מה-distribution plate יש כבל RGB שלא תואם לחיבורים של corsair. ה-strimmer plus של lian li מתחברים ל-hub משלהם והחיבור ממנו גם לא תואם לחיבורים של corsair. פשוט זוועה. כל אחד מה-hubs האלה (סה״כ 4) גם צריך חיבור SATA POWER... יחסית לכל הכמות הזו נראה לי שהחלק האחורי נראה סביר (הרוב מוצנע מאחורי הפלטה באמצע) אה כן. כמעט שכחתי... בהנחה שכרטיס המסך יגיע לפני המעבד החדש, אצטרך לפרק הכל כדי להחליף מעבד נערך 2020 באוקטובר 225 שנים על-ידי captaincaveman
פורסם 2020 בנובמבר 85 שנים מחבר הוא לא גדול (בטח לא יחסית לקודם שלי), אבל מתוכנן טוב ואפשר לדחוף בתוכו לא מעט ציוד. בדיעבד הייתי הולך על גרסת ה-xl שהיתה מאפשרת לי לשים את כרטיס המסך על vertical mount בלי לוותר על רדיאטור בתחתית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.