פורסם 2020 באוגוסט 295 שנים פתחתי משתמש חדש לאותו מחשב, ורציתי לשנות לכונן מסוים את ההרשאות. שישאר רק לראשון. תכלס , מה שקרה - הצלחתי ועוד איך - וגם לראשון אין גישה לכונן. יש לי שם חומר חשוב ביותר, איך משנים חזרה? עזרה, פליז, במטותא, אנא... (פתאום לא רואים את הכונן, כאילו לא קיים, ובכוננים האחרים אפשר לראות, אך לא לשמור ולהריץ תוכנות!)
פורסם 2020 באוגוסט 295 שנים בלי יותר פרטים - הדבר היחיד שאני יכול לומר: תנסה פשוט לעשות את הפעולות ההפוכות לפעולות שעשית. מקווה שאתה זוכר מהן.
פורסם 2020 באוגוסט 295 שנים זה הגיוני שצריכים הרשאות מנהל. אף אחד מהחשבונות לא מוגדר כמנהל (administrator)? חייב להיות איזשהו חשבון מנהל פעיל במחשב.
פורסם 2020 באוגוסט 305 שנים מחבר ציטוט של QttP זה הגיוני שצריכים הרשאות מנהל. אף אחד מהחשבונות לא מוגדר כמנהל (administrator)? חייב להיות איזשהו חשבון מנהל פעיל במחשב. אין לי מושג מי המנהל אני מוגדרת כUSER
פורסם 2020 באוגוסט 305 שנים בלי להבין מה בדיוק עשית קשה לדעת מה הבעיה ויהיה כמעט בלתי אפשרי לעזור. אבל נשמע שאתה בסהכ מבין מה אתה עושה וזו פאדיחה קטנה. אולי יעזור לך לדעת שבוינדוס יש לך משתמש admin מוסתר. קצת גוגל ותפעיל אותו. יכול להיות שממנו תצליח לתקן את מה שצריך.
פורסם 2020 בספטמבר 25 שנים היוזר שהשתמשת בו לצורך הגבלה של ההרשאות חייב להיות (Admin) אחרת הווינדוס לא היה מאפשר לך לבצע שינויים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.