פורסם 2020 באוגוסט 265 שנים LTE זה אומר שיש מודם סלולארי ומקום להכניס כרטיס סים, זה לא במקום WIFI זה בתוספת.
פורסם 2020 באוגוסט 275 שנים מחבר ציטוט של etal LTE זה אומר שיש מודם סלולארי ומקום להכניס כרטיס סים, זה לא במקום WIFI זה בתוספת. נניח ש-WIFI הספיק לי עד היום - זה נותן איזה ערך מוסף תמורת תוספת מחיר הנדרשת למכשיר בתצורה הזו?
פורסם 2020 באוגוסט 275 שנים עקרונית זה לא נותן כלום מעבר לאפשרות לחיבור סלולארי אבל נתקלתי בדגמים מסויימים שבהם רק לתצורת ה-lte היה gps או כמות אחרת של זכרון אז כדאי לבדוק את הפרטים לפני הקניה. נערך 2020 באוגוסט 275 שנים על-ידי etal
פורסם 2020 באוגוסט 285 שנים מחבר ציטוט של etal עקרונית זה לא נותן כלום מעבר לאפשרות לחיבור סלולארי אבל נתקלתי בדגמים מסויימים שבהם רק לתצורת ה-lte היה GPS או כמות אחרת של זכרון אז כדאי לבדוק את הפרטים לפני הקניה. בוא נגיד שנניח והמחיר הוא כמה עשרות דולרים יותר מזה של מכשיר זהה בתצורת WIFI - זה שווה את המחיר? אני ארגיש איזה הבדל אם לא אשתמש בכרטיס סים אלא ב - WIFI של המכשיר? יש לו מנגנון תקשורת יותר טוב בגלל שהוא בתצורת LTE?
פורסם 2020 באוגוסט 295 שנים LTE לא קשור ל-wifi או לאיזה מנגנון תקשורת משופר (מה זה בכלל?) אם אתה לא הולך להשתמש בסים אז אין לך שום סיבה לשלם אקסטרה על lte.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.