פורסם 2020 באוגוסט 105 שנים שלום מעוניין במארז מוגן עם מנעול טוב ע"מ להגן מפני פתיחה של המארז ואו חיבור התקנים למחשב, יש כזה דבר במחיר שפוי? או שעדיף לי לבנות מעץ לבד משהו טוב? ואם כן איך מתכננים איוורור לתיבה כזו? תודה רבה
פורסם 2020 באוגוסט 105 שנים בעולם הבייתי אני לא מכיר שום דבר כזה ובעולם העיסקי זה בטח מאד יקר, מבחינת איוורור זה מאד תלוי מה יהיה בתוך הקופסא, אבל בגדול אתה רוצה נניח שני מאווררים של 120 שיכניסו ושניים שיוציאו למפרט ממוצע.
פורסם 2020 באוגוסט 105 שנים לא עולה לי בזיכרון מארז שניתן לנעילה חוץ ממחשבים מוכנים כדוגמת OptiPlex. אני כן מכיר ברגים שאפשר לפתוח רק עם מפתח, אולי יוכל להתאים.
פורסם 2020 באוגוסט 105 שנים ציטוט של lizer2121 חיבור התקנים למחשב ומה הבעיה לחבר משהו מבחוץ? מחשבי מותג ושרתי tower מכילים את זה, לרוב. אולי תסביר יותר בהרחבה למה אתה צריך את זה?
פורסם 2020 באוגוסט 115 שנים מחבר היי אני צריך את זה בשביל להגן מפני נער שאוהב לבדוק הכול ולחבר ולפרק ולהחליף סיסמאות ולגעת בעל הפרעות קשב קשות. מעוניין לתת לו מחשב אבל ללא יכולת לשנות ולערוך כלום תודה רבה
פורסם 2020 באוגוסט 115 שנים ציטוט של lizer2121 שלום מעוניין במארז מוגן עם מנעול טוב ע"מ להגן מפני פתיחה של המארז ואו חיבור התקנים למחשב, יש כזה דבר במחיר שפוי? או שעדיף לי לבנות מעץ לבד משהו טוב? ואם כן איך מתכננים איוורור לתיבה כזו? תודה רבה אני מכיר פתרונות של "כלוב" ממתכת עם נעילה למניעת פירוק מחשבים למטרות שלך תצטרך גם להגן על ה-BIOS בסיסמה ולהקשיח את מערכת ההפעלה כדי למנוע שינויים
פורסם 2020 באוגוסט 115 שנים ציטוט של lizer2121 ער שאוהב לבדוק הכול ולחבר ולפרק ולהחליף סיסמאות אולי זה דווקא משהו טוב. שילמד גם לתקן את מה שהוא מקלקל.
פורסם 2020 באוגוסט 135 שנים מחבר ציטוט של winner למטרות שלך תצטרך גם להגן על ה-BIOS בסיסמה ולהקשיח את מערכת ההפעלה כדי למנוע שינויים כן כמובן על ה-Bios נגן עם סיסמה. איך להקשיח את מערכת ההפעלה? ע"י סיסמה ולהגדיר אותו כמשתמש ולא כמנהל מספיק? או שיש איזה הקשחה חזקה יותר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.