עבור לתוכן

מהפכה בפתח: כל המחשבים של אפל יעברו לשימוש בשבבים מפיתוח עצמי

Featured Replies

פורסם

שלום לאינטל - אפל מאשרת סוף כל סוף את מה שכיכב באין ספור שמועות והערכות בשנים האחרונות: שבבי ARM מפיתוח עצמי עומדים להתרחב גם אל העולם של MacOS ולהחליף בהדרגה את מעבדי ה-x86 המוכרים

לכתבה

פורסם

אפל איכסה. בחיים אני לא אלמד פיתוח למוצרים שלהם. הגן רק הולך ונסגר.

פורסם

שמח לראות את אינטל המונופול הולכים וקטנים. גם בכל המחשבים שאני קונה וממליץ לחברים, רק מעבד Ryzen של AMD, יחס עלות-תועת הרבה יותר טוב מאשר מה שאינטל נותנים.

פורסם
ציטוט של radar

רק מעבד Ryzen של AMD, יחס עלות-תועת הרבה יותר טוב מאשר מה שאינטל נותנים.

מדובר על מעבדי X86, זה כולל גם את AMD.

לדעתי, מהלך מצד אפל לשלוט יותר בחומרה מאשר טובת הלקוח.

בנוסף לזה, אפל רוצה לחסל את כל השוק של "האקינטוש".

פורסם
ציטוט של urib

בנוסף לזה, אפל רוצה לחסל את כל השוק של "האקינטוש".

אני לא חושב שבוער להם לחסל את שוק האקינטוש עד כדי להשקיע כל כך הרבה על מעבד יעודי . זה רק רווח על הדרך.

חוץ מזה שעוד יהיה הרבה שנים תמיכה ל X86 והאקינטוש רחוקה מלמות.

פורסם

קודם כל לא ראיתי עוד מעבד ARM משתווה 9900K למרות שתמיד יותר מאשמח לראות דבר שני כל התוכנות צד שלישי שאכן יש להם תמיכה ב MACOS כולן כתובות ל X86 צריך ש SOLIDWORKS MATLAB VIVADO MPLABX יעברו ל ARM בשביל MACOS יש מצב שיצתרכו לכתוב את כל התוכנה מההתחלה אימולציות לרוב לא יציבות ולוקחות הרבההה משאבים ראו LINUX WINE שוב פעם יותר מאשמח לקפיצת מדרגה שכזאת גם אומר שהרבה דברים יוכל לעשות על הנייד שלי אבל לדעתי אנחנו עוד רחוקים מכך

פורסם
ציטוט של שמואל דקל

חוץ מזה שעוד יהיה הרבה שנים תמיכה ל x86 והאקינטוש רחוקה מלמות.

שנתיים גג... עברתי את כל המעברים של אפל. ברגע שהם עוברים למעבד אחר אין טעם להשקיע במק X86 חדש.

אפל ותאימות לאחור לא מסתדרים.

פורסם

לא נורא עוד תחרות בשבילנו

אינטל יצטרכו ממש להביא טכנולוגיה חדישה שתעלה על APPLE והיתרונות של הפלאטפורמה שלהם

היינו מספיק בתרדמת תחרותית מצדם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים