עבור לתוכן

מפרט למחשב נייח גיימינג עד 5800

Featured Replies

פורסם

היי, 

אני צריך תקציב למחשב גיימינג עד 5800 ש"ח ואני צריך את עזרתכם כיוון שנהרס לי המחשב ואני צריך לקנות חדש .

(אני פותח דיון חדש כיוון שנוסף לי כסף לתקציב ואני צריך מפרט חדש)

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5800 , ללא חריגה

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למשחקים ( fortnite ,overwatch ,call of duty , no mans sky )

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן,  מקלדת Razer BlackWidow Chroma V2 Green Switch

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 מתוך 10

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת ווינדוס 10 בעברית והרכבת המחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות מומלצת שבה אותו המפרט יוכל לצאת זול מחנות אחרת

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)? מיידי (אני בלי מחשב בבית)

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire)? לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מומלץ שהמעבד יהיה Ryzen 7 3700X  (או מעבד חזק אחר שיש לכם להציע) , שהכרטיס מסך יהיה חזק מסדרת ה- RTX. בנוסף, שהמחשב יכלול 16 ג'יגה ראם מסוג DDR4 , פד גדול לעכבר ומקלדת (XL) , מסך 144 הרץ ברזולוציה 1920X1080 (אם ניתן להוסיף למפרט ללא חריגה מהתקציב) , כונן SSD בנפח 1TB (בכדי לקבל זמני טעינה קצרים במשחקים)  וכונן קשיח בגודל הכי קטן שיש (הוא יהיה רק לתמונות)

תודה!

פורסם

לא סיימנו עכשיו דיון אחר עם המפרט הזה? מה השתנה?

פורסם
  • מחבר

היי,

מה שהשתנה הוא שנוסף לי תקציב חדש ורציתי לדעת אם אני תוכלו לבנות לי אולי מפרט עם מעבד של Ryzen 7 , כרטיס מסך ממש טוב וכל שאר הדברים שביקשתי,

בבקשה.

פורסם

בשמחה  :)

הבקשה שלך כברמוזכרת בדיון הקודם, עדיף שתחכה לתשובה שם, יש שם הרבה חברים שעוקבים אחר הדיון, ומבינים מאוד במה להמליץ

פורסם
  • מחבר
ציטוט של No-One

בשמחה  :)

הבקשה שלך כברמוזכרת בדיון הקודם, עדיף שתחכה לתשובה שם, יש שם הרבה חברים שעוקבים אחר הדיון, ומבינים מאוד במה להמליץ

אוקיי תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים