עבור לתוכן

מסך נתקע בעת ניסיון התקנת מערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

או שתסביר למי שהמחשב שלו שיעשה team viewer, או שתשלם לטכנאי שיקח כסף על עבודה של חצי דקה.

• תגובות 121
  • צפיות 34.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
ציטוט של Ivan

צר לי לומר שלאחר 6 דפים של דיון, שפע הוראות, קישורים ועזרה עדיין אין לך מושג על התהליך

של יצירת USB במצב UEFI.

אני התיאשתי.

כל טוב ובהצלחה.

תודה רבה 

לפי מה שאני רואה אני עושה הכול לפי מה שרשמו ועדין יש בעיה ... 

פורסם

איפה קובץ ה-iso שהורדת ??

202936436_.PNG.cb4247cab409ef2654b53ddf4f0ddc7c.PNG

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

איפה קובץ ה-iso שהורדת ??

202936436_.PNG.cb4247cab409ef2654b53ddf4f0ddc7c.PNG

זהו שאני לא מוצא את הקובץ הזה ולא מבין למה ...  הורדתי את ההתקנה למחשב ומשם פתחתי אותו להעברתי ליו אס בי ... 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של No-One

או שתסביר למי שהמחשב שאתהלו שיעשה team viewer, או שתשלם לטכנאי שיקח כסף על עבודה של חצי דקה.

אתה רוצה להתחבר למחשב ? 

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להתחבר למחשב שי לנסות לעזור לי לסדר את היו אס בי ?

פורסם
ציטוט של D Shiron

זהו שאני לא מוצא את הקובץ הזה ולא מבין למה ...  הורדתי את ההתקנה למחשב ומשם פתחתי אותו להעברתי ליו אס בי ... 

אתה צריך למצוא את קובץ ה-iso של ההתקנה של וינדוס 10. אל תפתח אותו בשביל להעביר אותו ל-USB. אתה צריך אותו כמו שהוא בשביל לטעון אותו דרך רופוס ל-USB. אם אתה פותח אותו ומעתיק אותו לדיסק און קי זה לא ייצור לך USB שניתן לעשות ממנו התקנה של הוינדוס

פורסם

נראה לי שאני צריך להסביר לכולם למה כלום לא זז כאן:

בפעם הראשונה שהדרכנו את פותח הדיון הוא השתמש בכלי של מיקרוסופט שיוצר BOOTABLE INSTALLTION ישירות לUSB.

אח"כ הסברנו לו לחזור ולהוריד דרך הכלי של מיקרוסופט את ההתקנה, הפעם בפורמט ISO, הוא לא עשה את זה,  ובמקום זה הוא ממשיך להעלות תמונות לפורום של קבצי ההתקנה שהכלי של מיקרוסופט העלה לו לUSB לראשונה.

אין קובץ ISO כי הוא עדיין לא הבין שהוא צריך להוריד אותו, או איך מורידים אותו. ובמקום זה הוא מנסה לחפש בRUFUS את קובץ הISO שהוא לעולם לא הוריד!!!!

אני אהיה זמין להתחבר אליך ב22:30 והלאה, תאשר אם מתאים לך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של No-One

נראה לי שאני צריך להסביר לכולם למה כלום לא זז כאן:

בפעם הראשונה שהדרכנו את פותח הדיון הוא השתמש בכלי של מיקרוסופט שיוצר BOOTABLE INSTALLTION ישירות לUSB.

אח"כ הסברנו לו לחזור ולהוריד דרך הכלי של מיקרוסופט את ההתקנה, הפעם בפורמט ISO, הוא לא עשה את זה,  ובמקום זה הוא ממשיך להעלות תמונות לפורום של קבצי ההתקנה שהכי לי מיקרוסופט העלה לו לUSB.

אין קובץ ISO כי הוא עדיין לא הבין שהוא צריך להוריד אותו, או איך מורידים אותו. ובמקום זה הוא מנסה לחפש בRUFUS את קובץ הISO שהוא לעולם לא הוריד!!!!

אני אהיה זמין להתחבר אליך ב22:30 והלאה, תאשר אם מתאים לך.

כן אני אשמח לעזרה , נדבר בעשר וחצי 

פורסם

היי, רק שלח את הדגם של לוח האם.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של No-One

היי, רק שלח את הדגם של לוח האם.

זה המפרט של המחשב שלי 

IMG_20200324_223108.jpg

פורסם
  • מחבר
ציטוט של D Shiron

כן אני אשמח לעזרה , נדבר בעשר וחצי 

אתה פה ?

פורסם

כן, שלחתי לך הודעה בפרטי ב22:27

פורסם

אל תתיאש אח שלי יקר.... לא קראתי את כל ה6 דפים, אבל אני נתקלתי בבעיה בדיוק כמו שלך.. והרי הפתרון:

הביוס שלך פשוט לא מעודכן, זה הכל !!!!!

תוריד במחשב אחר את גרסת הביוס המעודכנת למחשב שלך, תעדכן את הביוס, ותראה איך ההתקנה של המערכת הפעלה עובדת חלק...

אל תשכח לעדכן שזה עבד... בהצלחה

פורסם
ציטוט של ariel007

אם אתה פותח אותו ומעתיק אותו לדיסק און קי זה לא ייצור לך USB שניתן לעשות ממנו התקנה של הוינדוס

לא נכון.

העתקה עובדת.

בחלונות 10 זה ממש פשוט כי ניתן לעשות MOUNT לקובץ ISO ללא תוכנה יעודית. אם ה USB יהיה

מפורמט ל FAT32 ההתקנה תעבוד גם במצב UEFI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים