פורסם 2019 בנובמבר 136 שנים קניתי מחשב חדש ואני שומע את המעבד ממש מתאמץ והמחשב קורס מדיי פעם, מצרף תמונה של מה שהוא רושם לי
פורסם 2019 בנובמבר 136 שנים מה הכוונה שומע את המעבד מתאמץ? המאורר שלו? מתי זה קורה, סתם בשולחן עבודה או בזמן משחק או תוכנית אחרת?
פורסם 2019 בנובמבר 136 שנים מחבר כן שומע את המאורר שלו ואז מתחיל להיתקע מדי פעם עד שקורס סתם ככה זה קורה, זה לא קשור למאמץ.
פורסם 2019 בנובמבר 136 שנים https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html תוריד ותתקין. כמה הטמפ' של המעבד?
פורסם 2019 בנובמבר 136 שנים מצד הטמפ' נראה בסדר. המאוורר שלך עובד מאוד חזק יחסית. זה קירור סטוק? שינית הגדרות בביוס של משהו? נערך 2019 בנובמבר 136 שנים על-ידי No-One
פורסם 2019 בנובמבר 136 שנים מחבר ציטוט של No-One מצד הטמפ' נראה בסדר. המאוורר שלך עובד מאוד חזק יחסית. זה קירור סטוק? שינית הגדרות בביוס של משהו? הוא עכשיו בסדר הוא לפעמים פתאום מתחיל לעבוד חזק בלי סיבה וניתקע העברתי את הזיכרונות בביוס לXLP כמו שהמלצתי לי לפני כמה שבועות
פורסם 2019 בנובמבר 136 שנים ע"פ ההודעת שגיאה שלך נראה שזה לא ממש יציב. תריץ בדיקת מאמץ לזכרונות, קרוב לודאי שתקבל את אותו מסך קריסה. אם כן, תנסה לשים על הפרופיל האחר של הXMP, או לחילופין לעשות OC ידני לזכרונות עד שתמצא את נקודת היציבות שלהם.
פורסם 2019 בנובמבר 146 שנים מלבד הסיבות הלא ידועות לבעיה הזאת, יש כ 50 סיבות ידועות. כדי לדעת מה הסיבה יש לנתח את קובץ הדאמפ. הקובץ נמצא בתיקיה minidump . תעלה קובץ כזה לפורום אחרי שכווצת אותו ל ZIP.
פורסם 2019 בנובמבר 146 שנים מחבר ציטוט של No-One על כל פנים שווה להעיף מבט: עשיתי קיבלתי המון שגיאות וזה רושם לי : The Windows Memory Diagnostic tested the computer's memory and detected hardware errors. To identify and repair these problems, contact the computer manufacturer ציטוט של Ivan מלבד הסיבות הלא ידועות לבעיה הזאת, יש כ 50 סיבות ידועות. כדי לדעת מה הסיבה יש לנתח את קובץ הדאמפ. הקובץ נמצא בתיקיה minidump . תעלה קובץ כזה לפורום אחרי שכווצת אותו ל ZIP. העלתי minidump.zip
פורסם 2019 בנובמבר 156 שנים מחבר איך אני מתקן את זה? זה בעיה בזיכרון עצמו צריך להחליף אותו או שזה בעיה בהגדרות?
פורסם 2019 בנובמבר 156 שנים ככל הנראה בעיבהבזכרון ויש להחליפו. לפני כן נסה להוציא ולהכניס אותו בלוח האם. נערך 2019 בנובמבר 156 שנים על-ידי Ivan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.