עבור לתוכן

חודש וחצי של חסד חלפו: הפיראטים פרצו גם את Borderlands 3

Featured Replies

פורסם

הגרסה העדכנית והמתוחכמת ביותר עד כה של הגנת ה-Denuvo נפלה גם היא, לאחר פרק זמן שאיפשר למשחק הטרי לרשום את הפתיחה הטובה ביותר בתולדות המותג

לכתבה

פורסם

זה עוד לא זה. הפריצה לא ראויה. המון באגים, קריסות, בין 2-3 דקות עד שהמשחק בכלל עולה. והדבר הכי חשוב אי אפשר לשחק עם חברים. מי שרוצה לשחק כמו בן אדם שיקנה.

פורסם

סליחה יקירי אבל אצלי לא קורס (CODEX) על ULTRA 1080p מי שרוצה DX12 לוקח למשחק *** בפעם הראשונה *** כמה וכמה דקות ממש ארוכות בכדי להתחיל. לאחר מכן לוקח לו "רק" 2.5 דקות בכדי לעלות __ על i5-3570k + 16GB 1600mhz ULTRA 1080p

פורסם

ללא קריסות וללא תקיעות! האמת חשבתי לא ירוץ טוב על 3570K + 970..... אבל רץ מצויין! המשחק מותקן אצלי על EVO 860 SAMSUNG 500GB 3 דקות גג עד שמתחיל (לאחר ההפעלה הראשונית שלוקחת מיליון שנה)

פורסם

שמח שעובד אצלך טוב (בינתיים).

הרשת מלאה באנשים שכמותי שאצלם יש קריסות תקיעות ועוד, לא רק בהפעלה הראשונית אלא באזורים מסוימים של המשחק.

אני מופתע שהגרסה הזאת לא קבלה עדיין Nuke.

אני אגב עם מעבד דומה לשלך אך עם כרטיס חדש יותר בדור.

למי שאין אפשרות/לא מעוניין לקנות, אני מניח שזה יותר טוב מכלום.

פורסם
ציטוט של 1stcowgirl

סליחה יקירי

זה מזכיר לי דיונים קודמים🤔

ציטוט של 1stcowgirl

GTA במדבר ועל סוסים. נחמד (ולמרות זאת... אחד הטובים שהיו השנה) _ (כל משחקי האשפה הללו של HACK&SLASH... הייתי מוותר על המון משחקים שיצאו בבאז השנה בתמורה להמשך של PROTOTYPE)

ציטוט של RANNY1

אז בסוף אתה זה בוקר ולא בוקרת?? שברת לי את הלב. חשבתי שסוף סוף יש פה שחקנית מקצועית.

ציטוט של RoronoaZoro

אז ע"פ דיונים קודמים אחרי שביססנו שאתה בוקר(כמו McCree ולא Ashe מOverwatch).
מה עשה גיסך עם המכשיר הישן שעליו היה כל המידע במקור וממנו הוא הועבר?
אני מניח שאיפס את הישן ונתן אותו לבן משפחה אחר או מכר אותו...🤔
בכל מקרה תמיד כדאי לשמור את המכשיר הישן רק לכל מקרה כמכשיר משני בנוסף לבצע גיבוי מקומי ובענן.

פורסם

כל משחק סינגל עתיד להפרץ בשלב זה או אחר.

חיבור תמידי לאינטרנט הינו בגדר מעכב ולא מונע.

פורסם

המשחק בן חודש וחצי? בעוד שבועיים יצא בחצי מחיר איכשהו או שאפשר לקנות יד שניה. לחכות לא הורג אף אחד. גם דום 2016 היה חצי מחיר אחרי כולה חודש. אני מרגיש שנהייתי קשישץ

פורסם

זה מסוג המשחקים שמאוד מאוד עדיף לשחק עם חברים.

לשחק בborderlands לבד מפספס את המטרה לעניות דעתי.

פורסם
ציטוט של Dr.Shawarma

המשחק בן חודש וחצי? בעוד שבועיים יצא בחצי מחיר איכשהו או שאפשר לקנות יד שניה. לחכות לא הורג אף אחד. גם דום 2016 היה חצי מחיר אחרי כולה חודש. אני מרגיש שנהייתי קשישץ

🤔
giphy.gif

פורסם
ציטוט של 1stcowgirl

המשחק מותקן אצלי על EVO 860 Samsung 500GB 3 דקות גג עד שמתחיל

התקנתי על HDD לוקח 2 וחצי דקות עד שהוא מתחיל.

ציטוט של OvO

הרשת מלאה באנשים שכמותי שאצלם יש קריסות תקיעות ועוד, לא רק בהפעלה הראשונית אלא באזורים מסוימים של המשחק.

דיי עבר לי חלק הכל אבל כרגע אני רק עוד בתחילת המשחק אז לא יפתיע אותי הבעיות באזורים המסוימים שאתה מדבר עליהם(מקווה שלא).

מאז שכתבתי את ההודעה המשכתי לשחק קצת אחרי הבוס השני ועדיין לא הייתה שום בעיה.

פורסם

היי, מה הנקודה בפוסט?

פורסם

באמת?? תן דוגמא למשחק עם חיבור תמידי לאינטרנט של battle.net שנפרץ. על כמה אתה רוצה להתערב איתי שCOD:MW לא יפרץ?

פורסם

מעולה :) כנראה שהפריצה לא מספיק מאופטמת לכלל המחשבים אך בחלק מהם עובדת בסדר גמור.

כל החברים שלי קנו את המשחק, כנראה שאקנה גם כדי לשחק אתם.

פורסם

מצחיק כל השיח בין Claptrap לFL4K, במיוחד כשהוא איבד את האנטנה😆

את מי בחרתם?
giphy.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים