פורסם 2019 בספטמבר 196 שנים שלום, יש לי כונן סיגייט באראקודה 1 TB שהוצאתי מהמק של הבת זוג שלי ואני מעוניין לפרמט אותו ככה שאוכל לעבוד איתו על ה PC שלי . הרצתי DISK PART ועשיתי CLEAN לכונן , ברגע שאני נכנס ל COMPUTER MANAGMENT אני מקבל הודעות שגיאה לגבי הכונן ואני לא מצליח לעשות לו יוטלייז . אני מפספס משהו בתהליך? בגדול נשמע שהכל דיי פשוט . אשמח לעזרה, תודה .
פורסם 2019 בספטמבר 196 שנים אם הבנתי נכון אתה רוצה שישמור את הקבצים, תקן אותי אם אני טועה. בעיקרון יש פקודת CONVERT אבל יכול להיות שזה עובד רק על FAT32 אני לא זוכר, לנסות לא יזיק. תמונה מניהול דיסקים תעזור.
פורסם 2019 בספטמבר 196 שנים מחבר אני לא רוצה לשמור כלום עליו , שדרגתי במק לכונן יותר גדול ועכשיו יש לי כונן 1TB פנויי שאני רוצה להשתמש בו לאכסון על גבי ה PC
פורסם 2019 בספטמבר 196 שנים תפרמט אותו לNTFS אם אתה לא רואה אותו ב'מחשב זה' תפרמט דרך ניהול דיסקים ושוב - תמונה מניהול דיסקים תעזור. נערך 2019 בספטמבר 196 שנים על-ידי אלי ירדני
פורסם 2019 בספטמבר 196 שנים איך חיברת אותו למחשב? עם SATA ישירות ללוח האם או עם איזשהו USB. מתי הוא מביא את ההודעה הזו מיד כשנפתח Disk management או כשאתה מנסה לפרמט.
פורסם 2019 בספטמבר 196 שנים מחבר מחובר ישירות ב SATA , ברגע שאני בוחר לעשות לו יוטילייז אני מקבל את השגיאה הזו
פורסם 2019 בספטמבר 196 שנים תוריד UBUNTU. תנתק את כל הכוננים חוץ מזה שהיה במק. תעלה עם אובונטו ותבצע בכונן את זממך !
פורסם 2019 בספטמבר 196 שנים https://ubuntu.com/download/desktop מערכת הפעלה חינמית . תתקין אותה על כונן USB ( היא יכולה לעלות ולפעול ממנו ). יש לה ממשק דומה לחלונות. תעשה מה שצריך ותחזיר את הכל למקום. נערך 2019 בספטמבר 196 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2019 בספטמבר 216 שנים מחבר חברים תודה לכולם על העזרה , הכונן גמר את חיו , יש עלי 25 K סקטורים פגומים ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.