פורסם 2019 בספטמבר 96 שנים צריך המלצה לקונן SSD שיתאים ללוח אם gigabyte p61usb3-b, כמובן שאני רוצה שזה יהיה בנוסף לHARD DISK הקיים. ועוד שאלה יש לי 2 יציאות של USB3 שלא עובדות האם זה אפשרי להחליף אותם בבית או שזה מורכב מידי? ואם אפשר הסבר על איך להרכיב גם את הקונן SSD יעזור לי מאוד בהמשך ^^
פורסם 2019 בספטמבר 116 שנים - כל SSD מסוג SATA אמור להתאים לך, Crucial MX500 הוא דגם מומלץ שנמכר במחיר סביר אבל יש גם יותר זולים אם תרצה. https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT500MX500SSD1 - אין אפשרות להחליף יציאות USB שלא עובדות אבל אתה תמיד יכול לחבר את אחת היציאות שעדיין עובדת לרכזת USB או אפילו להוסיף יציאות בעזרת כרטיס PCIE. נערך 2019 בספטמבר 116 שנים על-ידי etal
פורסם 2019 בספטמבר 126 שנים - צריך המלצה לקונן SSD שיתאים ללוח אם gigabyte p61usb3-b : - כל *כונן* SSD יתאים לכל לוח M מהדור האחרון ... - יש לי 2 יציאות של USB3 שלא עובדות האם זה אפשרי להחליף אותם בבית או שזה מורכב מידי - השאלה היא האם אלו הן כניסות ON BOARD או מחוברות ללוח ע"י כבל, במידה והכניסות מחוברות ע"י כבל ללוח - אפשר להחליף - במידה ולא - צריך להחליף לוח - ואם אפשר הסבר על איך להרכיב גם את הקונן SSD יעזור לי מאוד בהמשך - עדיף שלא תתעסק ותיקח את המחשב למעבדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.