פורסם 2019 באוגוסט 106 שנים שלום לכולם. מזה כמה שנים יש לי בית רשת שמורכבת מנתב ראשי, אליו מחובר באופן קווי נתב TP-LINK דגם WDR4300 שמתפקד בתור repeater (ה-ip מוגדר כ- 192.168.1.100, וביטלתי את ה DHCP). לפני כמה ימים נורת ה WIFI הפסיקה לעבוד ואין יותר יכולת אלחוטית לנתב. המתג בגב הנתב שמפעיל ומפסיק את ה WIFI לא עובד, ואין יכולת לאיפוס הנתב ע"י לחיצה ארוכה על כפתור RESET/WPS. המעניין הוא שהוא ממשיך לתפקד כראוי ע"י החיבורים הקוויים, כלומר המכשירים מקבלים כתובת IP מהנתב הראשי, אבל אני לא מצליח להתחבר לדף ההגדרות שלו לפי ה-IP שלו כדי לאפס אותו או לשנות הגדרות האלחוט. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות? מותר לציין שפג תוקף האחריות. תודה!
פורסם 2019 באוגוסט 106 שנים נתקאותו מהחשמל לעשר שניות. נסה לבצע ריסט להגדרות הבסיסיות שאיתן הוא הגיע דרך החריר שבגב שלו בלחיצה ארוכה מחמש שניות. נערך 2019 באוגוסט 106 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2019 באוגוסט 106 שנים מחבר ציטוט של Ivan נתקאותו מהחשמל לעשר שניות. נסה לבצע ריסט להגדרות הבסיסיות שאיתן הוא הגיע דרך החריר שבגב שלו בלחיצה ארוכה מחמש שניות. תודה זאת הבעיה, אני לא מצליח לעשות איפוס אין חריץ, יש כפתור שאמורים ללחוץ עליו 10 שניות אבל הוא לא עובד
פורסם 2019 באוגוסט 136 שנים מחבר כל זה לא עובד הנתב לא עובד reset למרות לחיצה ארוכה, הרבה יותר משמונה שניות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.