פורסם 2019 באוגוסט 96 שנים ללא ספק מעניין ומאיר עיניים, על עד כמה פלטפורמה בשקל תשעים משנת 2010, משחקת במגרש אחרי 9 שנים:
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים ציטוט של nec_000 פלטפורמה בשקל תשעים משנת 2010 אני מניח שהתכוונת לומר שמדובר בפלטפורמה שעכשיו עולה שקל תשעים? (מה שגם לא כל-כך נכון) כי ב2010 היא ממש לא עלתה שקל תשעים.
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים אאל"ט @ae bd מחזיק משהו דומה אמנם לוח עם שני זיאון, אבל על אותו עיקרון....
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים בכל מקרה, הרבה נוסטלגיה ויותר מידי סנטימנטים, אם להיות טכנוקרט לרגע. או בלשון העם, עבר זמנו - בטל קורבנו. אני מניח שהרבה יותר קל להגיד, מאשר באמת להשליך לפח מערכת כזו, אז לא שוםט / צוחק / מלגלג חלילה ( בטח לא היום ) על אף אחד.. רק אם אראה מערכת כזו ביד 2 - לא, תודה.
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים מחבר ציטוט של QttP אני מניח שהתכוונת לומר שמדובר בפלטפורמה שעכשיו עולה שקל תשעים? (מה שגם לא כל-כך נכון) כי ב2010 היא ממש לא עלתה שקל תשעים. ברור
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 בכל מקרה, הרבה נוסטלגיה ויותר מידי סנטימנטים, אם להיות טכנוקרט לרגע. או בלשון העם, עבר זמנו - בטל קורבנו. אני מניח שהרבה יותר קל להגיד, מאשר באמת להשליך לפח מערכת כזו, אז לא שוםט / צוחק / מלגלג חלילה ( בטח לא היום ) על אף אחד.. רק אם אראה מערכת כזו ביד 2 - לא, תודה. יכול לשתף שרכשתי ב- 150 ש"ח לפני כחצי שנה (סדר גודל) מחבר פורום, לוח x58 של גיגבייט, עם מעבד 920 ו- 8GB זכרון הכל ביחד. **פרטתי אודות כך בשרשור על ציוד משומש. אין בעיה לעשות עדכון לביוס ולשים עליו את ה- xeon המשושה המדובר, שעולה פחות מ- 20$ באליאקספרס. זה כלום כסף. אין בעיה להרחיב זכרון (באפס עלות) כי יש ברשותי ים זכרונות DDR3 שהצטברו עם הזמן. אלא העניין הוא, שהבן (בן ה- 6) מסתדר גם עתה עם i7 920 ואינו סובל מנחיתות בשום משחק שהוא משחק עליו (בעזרת RX580). הכל טס כמו מחשב מודרני, בטח לסטנדרים של גילו. וגם לביתי בת ה 11 וחצי זה מחשב מצויין (יש לה i5 2400). למעשה רוצה לומר, שלחלק לא מבוטל מכלל שוק הצרכנים, זה עדיין מחשב שיחשב לבסדר גמור. נערך 2019 באוגוסט 116 שנים על-ידי nec_000
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.