פורסם 2019 ביוני 186 שנים שלום רב אני מריץ בבית pfSense כראוטר הייתי ב 100 מגה עם הוטבוקוס 1 שעבדתי איתו כ Bridge mode. שידרגתי את האינטרנט ל 500 והחליפו לי את ההוטבוקס להוטבוקס 4 + שדרגו שני ממירים למני פייברבוקס. אני מסמן את האפשרות של bridge mode מההוטבוקס עושה ריסט אבל משום מה הוא חוזר לעבוד כראוטר ולא מודם בלבד. האם אני מפספס משהו או צריך לעשות משהו אחר בנוסף ?
פורסם 2019 ביוני 186 שנים מחבר הפתרון היחיד שכרגע מצאתי זה לכבות את WIFI של ההוטבוקס את ה DHCP לתת IP קבוע ל WAN ב PFSENSE לתת DMZ ל IP של ה PFSENSE פתרון עקום למדי. נערך 2019 ביוני 186 שנים על-ידי As-21
פורסם 2019 ביוני 186 שנים ציטוט של As-21 אני מסמן את האפשרות של bridge mode מההוטבוקס עושה ריסט אבל משום מה הוא חוזר לעבוד כראוטר ולא מודם בלבד. יכול להיות שהם שולטים עליו מרחוק. תתקשר אליהם
פורסם 2019 ביוני 276 שנים מחבר טוב ככה עם שיחה עם מישהו בכיר אצלם החסימה כנראה באה מהצד של הוט ונאמר לי שכל עוד יש מתאם MOCA וממירי מיני פייבר בלי ממיר פייבר 4K שישמש בתור נקודות גישה של המיני אי אפשר להפוך את ההוטבוקס למודם בלבד וניתן רק במצבים הבאים: 1. כאשר אין מתאם MOCA וכל הממירים הם רגילים. 2. כאשר יש ממיר אחד לפחות של פייבר 4K.
פורסם 2019 ביוני 286 שנים הייתי בסרט הזה גם... העפתי את ה-MOCA, חזרתי לממיר MAGIC HD הישן והבעיה הסתדרה. הייתי איתם גם בשיחות וזה היה הפיתרון היחיד.
פורסם 2019 ביוני 286 שנים מחבר כן זה מה שעשיתי בסוף החלפתי את המיני פייבר ברגיל חסכתי כסף וכאב ראש. גם לא ראיתי מה יחודי בהם חוץ מזה שהם יכולים לשמש כ AP מה שאני לא צריך כי יש כבר AP בנקודות אסטרטגיות בבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.