עבור לתוכן

היי חייבת עזרה

Featured Replies

פורסם

נו, אני שמח שלפחות לגבי העובדה שאין כונן,

בין אם קשיח לבין ssd - אין מחלוקת.  😊 

• תגובות 36
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של jcdenton1

יש לי איזו תחושת בטן (אולי אני טועה) שאתם לא הבנתם אחד את השניה.

לדעתי טל חושבת שנפוליאון מתכוון לכונן CD (דיסקים עגולים) ואתה מתכוון לכונן קשיח (הארדיסק).

מחשב נייד בהחלט יכול לעבוד ללא כונן CDROM אבל הוא צריך דיסק קשיח כדי שאפשר יהיה להתקין עליו מערכת הפעלה.

טל הבעיה עם המחשב שלך זה שמשהו קרה לכונן הקשיח (הנייד לא מזהה אותו). או שהוא נדפק או שהוא פשוט לא קיים פיזית בנייד.

הבעיה יכולה להפתר ע"י החלפה \ התקנה של כונן קשיח במחשב

לא רק זה אלא שכבר מהתמונה הראשונה שהיא העלתה אפשר לראות שאין דיסקשיח מחובר (לא כונן CD אלא כונן קשיח פנימי). 

זה אומר שאו שהדיסקשיח נותק בזמן התיקון, או שנותק בגלל הנפילה, או שנגנב בזמן התיקון וכו'. מה שבטוח שדיסקשיח לא מחובר. זה אומר לקחת שוב לתיקון כדי שיראו מה הולך בפנים. 

פורסם

המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח/SSD לא יעזור לשחק עם הגדרות בביוס, דבר ראשון שהייתי מנסה לעשות זה לפתוח את הברגים שמכסים את ההארד דיסק לנתק אותו להחזיר חזרה בהרבה מקרים זה עניין של מגעים. מצד שני שוב אני לא יודע עם זה כונן קשיח או SSD אבל יכול להיות שהוא פשוט שווק חיים וצריך החלפה. אבל בואי תנסי את האופציה הראשונה קודם...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה שלך היא - שקנית מחשב לנובו , במקום לקנות משהו איכותי כמו DELL

לכל מעשה יש השלכות :)

פורסם
ציטוט של cmicky86

הבעיה שלך היא - שקנית מחשב לנובו , במקום לקנות משהו איכותי כמו DELL

לכל מעשה יש השלכות :)

שזה כמובן ידוע לכל מומחה IT  .....

וואו !

פורסם
ציטוט של napoleon45

שזה כמובן ידוע לכל מומחה IT  .....

וואו !

כל מומחה IT - אכן , אתה צודק ב-100% :)

פורסם

לא רק שנתת תובנת אחיתופל מנותקת לחלוטין מהמציאות, גם לא הבנת את התגובה הצינית לכך או הדירוג שנתנו לך, ושוב יצאת לא הכי "מומחה"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים