פורסם 2019 במאי 86 שנים יש עכשיו דיל מאוד טוב על קשיח של סיגייט באמזון בנפח 4 טרה, וזו סדרת ברקודה המוכרת לטובה. אני יודע שלפני כמה שנים הם היו נחשבים למהירים מאוד ביחס לשאר הקשיחים. אך האם ה-5400RPM הללו זה פקטור רציני? בדרכ הולך 7200RPM.
פורסם 2019 במאי 86 שנים ציטוט של zone glide זו סדרת ברקודה המוכרת לטובה יש רבים שיחלקו על קביעה זו. ציטוט של zone glide אני יודע שלפני כמה שנים הם היו נחשבים למהירים מאוד ביחס לשאר הקשיחים וגם על זו ..... ציטוט של zone glide יש עכשיו דיל מאוד טוב על קשיח של סיגייט באמזון בנפח 4 טרה אז תביא קישור ....
פורסם 2019 במאי 86 שנים ציטוט של zone glide קודם כל, האם זה בכלל באמת משתלם כשמדובר במהירות כזו? זה כל כך שנות השמונים ..... למה אמרתי שתביא קישור ? זה לא שאני רוצה לקנות...... המהירות ( של הסיבוב ) כמעט משנית לביצועים. כל כונן / יצרן והסיפור שלו. למשחקים - שום כונן מכאני לא ישתווה ל - SSD. והפערים בין המהירויות סיבוב אל מול ה - SSD זניחים. נערך 2019 במאי 86 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2019 במאי 86 שנים או קיי. היתרונות- יחסית שקט. החסרון - ביצועים כמו הרעש - נמוכים. https://www.youtube.com/watch?v=9kPb1_krXoY אני לא חושב שזה גרוע, אבל שום דבר מעל לממוצע. לאחסון זה סבבה, לכל השאר - גם, אבל יש בחירות עדיפות ומן הסתם יקרות יותר. נערך 2019 במאי 86 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2019 במאי 86 שנים אם אתה חושב שהמחיר סבבה אז תקנה. תתיחס לזה כאיחסון בלבד כי כל הארד דיסק יאכזב מבחינת מהירות
פורסם 2019 במאי 96 שנים מחבר אני כנראה אתקין גם משחקים עליו ולא ארצה שהטעינה שם תימשך לנצח, הוא גם אמור להיות חלק מהמחשב הבא שלי שאני אקנה... אני אשלב אותו כנראה עם NVME אבל בכל זאת, המהירות קצת מבאסת.. אלא אם כן הוא מהיר יותר למרות זאת מקשיח חיצוני כמו WD Elements שאני משתמש בו כרגע.
פורסם 2019 במאי 96 שנים אתה לא מתייחס לנקודה האמיתית. אם אתה רוצה שמשחקים ייטענו ממש מהר - אתה מתקין אותם על SSD. ברגע שאתה מתקין אותם על HDD, ההבדלים הקטנים בין הקשיחים בביצועים לא משמעותיים בכלל.
פורסם 2019 במאי 96 שנים ציטוט של napoleon45 למשחקים - שום כונן מכאני לא ישתווה ל - SSD. והפערים בין המהירויות סיבוב אל מול ה - SSD זניחים. כבר ציינתי זאת ....
פורסם 2019 במאי 96 שנים מחבר זה משנה איזה SSD אני לוקח או שכולם בתכלס יציגו בערך אותם ביצועים? וההבדלים העיקריים יהיו בזמני העתקת הקבצים אני מניח לא?
פורסם 2019 במאי 96 שנים בסגמנט של ה-SATA הרוב זהה אבל עדיף מחברה אמינה כמו סמסונג או Crucial. Samsung 860 EVO Crucial MX500 אלו סדרות טובות. בתחום של ה-NVME זה יותר מורכב. אפילו מאותה סדרה נפחים שונים יתנו מהירויות שונות.
פורסם 2019 במאי 126 שנים הכל תלוי במטרה שלך. אם אתה רוצה לשמור מדיה ומסמכים זה מצויין. אם אתה רוצה לטעון משם מערכות הפעלה / מכונות וירטואליות - עדיף דיסקים יותר מודרניים (ssd nvme וכו') לגבי טעינת משחקים אין לי ניסיון מספיק כדי שאוכל לענות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.