פורסם 2019 באפריל 256 שנים לאחר שקראתי והתרשמתי מהביקורות הסהכ טובות למחיר רכשתי את ה GSP 300 של סנייזרס , בחיבור לגלקסי S9+ שלי , הצליל נשמע אכן חזק והאיכות מספקת , אבל אם אני מחבר את האוזניות (פלג כניסת אוזניות PL) ל PC החדש שלי עם WIN10 השמע מרגיש לא מספיק גבוהה ולא מצליח להגיע אותה חווית שמע כמו בטלפון (עשיתי השוואות עם אותה מוסיקה) עברתי אין ספור על כל מצבי הפיקודים\בקרה\דרייברים של הסאונד ב WIN10 הכל נראה שממוקסם על 100% ועדיין זה חלש יחסית , אני כבר עובד עצות , לפני שאני מחזיר את האוזניות יש למשהו ניסיון עם תופעה הזאת שיכול לעזור לי?
פורסם 2019 באפריל 266 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock מה דגם הלוח אם המדויק? gigabyte z390 gaming x קראתי איפשהו שרק amp for headphones יעזור נערך 2019 באפריל 266 שנים על-ידי alexc32
פורסם 2019 באפריל 276 שנים זה באמת לא לוח שיש לו איזה הגברת אוזניות מיוחדת אבל זה בדרך כלל מספיק במיוחד לאוזניות מהסוג הזה. לאיזה מהחיבורים בלוח חיברת את האוזניות? במקרה הכי גרוע תוספת של headphone amp או כזה שגם משולב עם dac יעשה את העבודה.
פורסם 2019 באפריל 276 שנים תוריד את הדרייבר הזה: mb_driver_audio_realtek_8586.zip תוודא שהדרייבר מזהה את האוזניות כ-headphones בלבד
פורסם 2019 באפריל 276 שנים מחבר התכנתי אותם , שיפר את הסאונד + שיחקתי ב console של רילטק , עכשיו נשמע לא רע ,תודה רבה!
פורסם 2019 באפריל 286 שנים צריכה להיות אפשרות שמשפרת עוצמה מול אוזניות בהתנגדות גבוהה, אני מניח ששינית את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.