עבור לתוכן

RX 570 Pulse 8GB או 1660Ti

Featured Replies

פורסם

ההפרש ביניהם הוא 200 שח. (1660Ti של PALIT)  האם ההפרש מוצדק?  איזה מהם הוא קניה יותר משתלמת בשביל 1080P.  

אפשר גם להגיד לי שאף אחד מהם כרגע אינו משתלם ועדיף לחכות.

הבנתי שגם שה RX 570  צורך משמעותית יותר חשמל

• תגובות 42
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

200 שקלים? איפה?

הפרש הביצועים בניהם הוא גדול למדי, אפשר לומר. הדירוג בנתח השוק הזה עובד בצורה כזאת, פחות או יותר:

RX 570

RX 580

RX 590

GTX 1660

GTX 1660 TI

פורסם
  • מחבר
ציטוט של gilka

בהפרש 200 ש''ח לך על 1660TI בלי לחשוב הרבה ....הוא חזק בחמישים אחוז וישרת אותך שנים רבות.

מצאתי לך סיקור

https://www.guru3d.com/articles-pages/palit-geforce-gtx-1660-ti-stormx-review,1.html

יופי, כי אני מחליף מחשב כל 7 שנים בערך. הכרטיס מסך האחרון שלי היה HD 6850 שיצא בשנת 2010. כבר מזמן כמובן שלא ניתן לשחק איתו, אבל אני מחלךיף רק במצב שבאמת כבר לא ניתן לשחק עם הכרטיס ברזולוציות נורמליות. מצד שני, אני מוכן להשקיע סביבות 1000 בכרטיס כדי שישרת אותי כמה שיותר שנים

פורסם

אם אתה קונה מחשב חדש בין כה וכה, אז GTX 1660 TI ב-1000 שקל בערך זה מחיר זול ברמה עולמית, זה מה שצרכן אמריקאי ישלם.

בהצלחה

פורסם

מצטרף למקהלה, המבצע של TMS ממש מעולה .

1660ti ב 1050 ש"ח  ואם משדכים את זה לרייזן כלשהו שגם נמצאים שם במבצע אז בכלל מקבלים אחלה עסקה. 

פורסם

2600X + GTX1660TI. אחלה מבצעים.

פורסם
  • מחבר

כבר לא רלוונטי - באופן מוזר החליטו פתאום לבטל את המבצע דווקא על הכרטיס הזה. חבל

פורסם

דיכאון . בטח נגמר המלאי .זה היה מחיר ממש מעולה . חכה למחר אולי הם יעשו מבצע חדש .

בכל מקרה אל תתפשר על פחות מ 1660 . 

פורסם

אמרתי לא לחשוב פעמיים.....חלון ההזדמנויות ניסגר......לא נורא לומדים.....

נראה לי הדיון הזה הקפיץ תמחיר 😓

פורסם

נו... עד שהחלטת מישהו לקח לך

פורסם
  • מחבר

כן יכול להיות שזה קשור לדיון כי  כל שאר המבצעים של כרטיסי המסך נשארו ורק את זה הם הורידו. גם לא מבין מה הקטע כי המחיר היה רק למי שקונה מחשב חדש מלכתחילה וזו היתה הכוונה שלי. ראיתי את זה היום והתכוונתי להזמין היום.  בכל מקרה במחיר המקורי זה כבר לא רלוונטי אז אני משהה כרגע את הקניה

פורסם
  • מחבר

מה לגבי ה 1660 הרגיל בהשוואה ל 1660TI? גם הוא עולה טיפה מעל 1000. 

פורסם

גם בחירה טובה, ובאוברקלוקינג לא קשה במיוחד תוכנתית יכול להשוות ביצועים לGTX 1660 TI הרגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים