עבור לתוכן

גוגל מציגה: ההפתעה הגדולה של עולם הגיימינג?

Featured Replies

פורסם

סטרימינג מקוון של משחקים עושה קאמבק גדול עם שירות ה-Stadia החדש של חברת הענק. האם הפעם זה יעבוד כראוי, ויהיה זמין גם בארצנו הקטנה?

לכתבה

פורסם

הכרטיס מסך כניראה גירסה מותאמת אישית של AMD Radeon Pro V340 עם שתי ליבות VEGA 56 אבל עם 16GB זיכרון בלבד. בין התכונות החשובות: Two Virtualized Encode Engines to compress independent video streams in H.264 or H.265 formats Up to 32 Virtual Machines (VMs) per card https://www.amd.com/en/products/professional-graphics/radeon-pro-v340

פורסם

Google Stadia יהיה מהפכני אם שני התנאים הבאים יתקיימו: 1. מודל התמחור יהיה מבוסס מנוי בתשלום כל פרק זמן קבוע. (אחרת, אם השחקן יצטרך לקנות כל משחק בנפרד כדי לשחק בו, זה במהירות יהפוך ללא משתלם) 2. הפלטפורמה תתמוך בהתקנת מודים. אני בהחלט רואה אפשרות בה בשחקן פשוט מעתיק קישור מ-GitHub, מדביק בתיבת הטקסט שמאפשרת להתקין מודים, ובום - המוד מותקן. התנאי השני הוא מכיוון שרוב המשחקים הם מצליחים בזכות קהילת המודרים, לדוגמא Minecraft.

פורסם

למה בכל הכתבות שראיתי בינתיים אין מילה אחת על הפיל שבחדר- LAG?
שביל להגיע לLAG מתקבל על הדעת צריך להיות לכל מנוי שרת שכונתי או קרוב יותר - איך הם מתכוונים לפתור את זה???

פורסם

לפי ההיסטוריה זה יתחיל מ 50$ לחודש (מינימום) אני לא פרסונה של פייס אינסטה וכל השאר אבל בסוף השבוע רציתי לשלוח להורים תמונות בוואטסאם מקטיף התותים בו הייתי ואז גיליתי שניתן לשלוח רק ל 5 משתמשים...... אז ההגיון אומר שנושא התעבורה של גיימינג מקוון הולך להיות לא פשוט. וכמו שאמר החבר ניסים, מה עם הLAG? L _ למה A _ אני G _ (מפ)ג(ר)

פורסם

לאנו יש פינג קרוב ל100 אבל אנחנו עדיין משחקים :-).

בחוץ במקומות שרגילים ל10~20 MS באמת בעיה.

אבל לפחות אפשר להיתנחם שרמת הציטים תירד- שבMP זה הכי מעצבן.

פורסם
ציטוט של TheHwGeek

לאנו יש פינג קרוב ל100 אבל אנחנו עדיין משחקים :-).


ממש, ממש, ממש לא....
יש הבדל גדול מאוד בין פינג מול שרת לinput lag !!
input lag גבוהה זה מצב שאתה לוחץ (למשל על ההדק) ורואה את התגובה בעוד X זמן.
כשיש לך ping של 100 נגיד במשחק רשת שזה די רגיל כאן בארץ אז עדיין הinput lag מול המכשיר הוא אפסי.
אתה לוחץ על ההדק והתגובה שאתה רואה היא מידית. מתחיל ללכת, משנה כיוון, עוצר - מיד. מה קורה מול השרת , בזה כבר המשחק מטפל, המשחקים של ימינו כבר מסתדרים עם זה לא רע, פעם זה לא היה להיט - למשל אם ירית במישהו ועד שהפעולה שלך הגיעה לשרת, הוא כבר זז משם, פעם זאת הייתה בעיה גדולה, כיום נראה שמצאו פתרון.
אבל input lag של 100, זה יהיה בלתי שחיק בעליל, באזור ה50 יהיה אפשר לשחק איכשהו אבל ממש לא חלק, אולי באזור ה10 ופחות זה יכול לעבוד בצורה מתקבלת על הדעת.

 

פורסם

שלום

פורסם
ציטוט של eden sheiko

יש היום טכנולוגיות שמתגברות על הפינג ( מי ששואל ) אני צופה שהשירות הזה יהיה מעולה. לפחות מקווה.

איך בדיוק? רשת אינטרנט אלטרנטיבית שבונים מ-0?
תן כיוון, משהו, לינק.... כי אני ממש לא רואה את זה קורה כמו שהאינטרנט בנוי כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים