עבור לתוכן

השוואת מהירות בין כרטיסי SD - תוצאות צילום רצף של תמונות סטילס

Featured Replies

פורסם

בדיון קודם פרסמתי תוצאות מבחן מהירות שערכתי לשני כרטיסי SD - אחד של פנסוניק והשני של סאנדיסק. תזכורת:

Panasonic 128MB בין 4.95 ל-5.45 שניות

Sandisk 64MB בין 58 ל-71 שניות

ובכן, מסתבר שהבדל המהירות בולט מאוד גם בצילום סטילס. עם אותם שני כרטיסים, כיוונתי את המצלמה (Ricoh G3) לצילום של רצפי תמונות ובדקתי את כמות התמונות שניתן לצלם ב-60 שניות. הנה התוצאות החדשות:

Panasonic 128MB - ?21 תמונות

Sandisk 64MB -? 6 תמונות

בשני המקרים צילמתי רצפים של 3 תמונות כל אחד, אבל בעוד הכרטיס של פנסוניק איפשר צילום 7 רצפים עם הפרש של מספר שניות בין רצף אחד לאחר, הסאנדיסק התעכב כמעט חצי דקה בכל פעם. העיכוב הזה בולט מאוד גם אם לא מצלמים רצף של שלוש תמונות - צילום מספר תמונות בפרק זמן יחסית קצר עשוי גם כן למלא את הבאפר.

לסיכום, הסיבה היחידה לקנות כרטיס איטי היא חסכון כספי. מי שלא מסוגל בשום אופן "לגרד" עוד 100 ש"ח לכרטיס 256MB מהיר יוכל להסתדר גם עם הכרטיס האיטי, אבל מדובר בתענוג מפוקפק.

• תגובות 78
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוף אני משתגע אני לא יודע מה לעשות עכשיו!

זה לא 100 שח ... SANDISK 256 עולה 240 ולפי מה שהבנתי PANASONIC עולה 500 ... זה בדיוק פי שתיים.

פורסם

חחחחחח התבלבלתי עם כרטיסי CF :-X ... גם לגבי הכרטיסים האלה זה רלוונטי?

פורסם

תודה על המידע.

;)

פורסם

לפי ההשוואה שהביאת ה SANDIKS הם בעלי הביצועים הירודים ביותר ... אפילו גירסת ה ULTRA שם לא מביאה ביצועים טובים.

אז מה לעשות ?! אני צריך כרטיס CC עד 300 שח בערך.

עריכה : לפי מה שהבנתי ההשוואה נעשתה ב 2001 ... זה עדיין רלוונטי?

פורסם
xD? :-X
פורסם

תודה על הבדיקה RangerMan !

רציתי רק לשאול... איך אני מכוון את המצלמה לצלם רצף תמונות?

(אגב, לצערי, עדיין לא קיבלתי אותה... :( )

פורסם

במחיר של ה-G3 + כרטיס אתה כבר יכול לקנות A70 עם כרטיס באותו מחיר כמעט...... ;D (חישוב גס מעט...)

פורסם

שמעתי שב-A70 יש בעיות שסודרו ב-A75 ::)

למה לקחת מצלמה עם בעיות?

פורסם
  • מחבר

רציתי רק לשאול... איך אני מכוון את המצלמה לצלם רצף תמונות?

לחץ על Menu

בחר ב-[CONT. MODE]

לחץ OK

בחר ב-[CONT.]

לחץ OK

לחץ Menu

כדי לצלם רצף, תחזיק את כפתור הצילום לחוץ. לאחר כל פעם שהמצלמה תסיים לכתוב לכרטיס, לחץ שוב כדי לצלם רצף נוסף. כאמור, עם הפנסוניק הצלחתי לצלם 7 רצפים כאלה בדקה אחת בהשוואה לשניים עם הסאנדיסק.

בשביל לבדוק את הווידאו, סובב את הגלגל עד למצב צילום סרטונים. לחץ על לחצן הצילום כדי להתחיל לצלם. לאחר שלושים שניות המצלמה תעצור את הצילום ותעביר את הקליפ לכרטיס - זה הזמן שאתה רוצה למדוד עם סטופר. עם הפנסוניק זה אמור לקחת כ-5 שניות מול דקה בסאנדיסק.

פורסם

שמעתי שב-A70 יש בעיות שסודרו ב-A75 ::)

למה לקחת מצלמה עם בעיות?

like...? :

:)

פורסם

תודה רבה rangerman , כעת כל שנותר הוא לחכות למצלמה (שעדיין לא הגיעה ורק אתמול גיליתי שהספק נמצא במרחק של 20 דקות נסיעה ממני!) ואני מבטיח לעדכן!!

Chevy , לא הבנתי למה אתה מצטט אותי.

פורסם

בעיות כמו מה...? ???

בגלל זה רשמתי " like....? " אם לא הבנת/ראית.... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים