פורסם 2019 בפברואר 126 שנים שידרגתי את המחשב מ8.1 ל10 מחשב נייד לנובו i5 ולאחר כמה ימים בודדים המחשב פתאום לא עולה זאת אומרת שיש נורות שדולקות כשלוחצים על לחצן ההפעלה אבל לא מעבר רק מסך שחור מה ניתן לעשות האם יכל להיות שזה בגלל שלא עדכנתי את הBIOS או משהו כזה תודה לכל העונים.
פורסם 2019 בפברואר 126 שנים מחבר אם אני ידייק יותר בפרטים אז איך שזה קרה זה היה כך תוך כדי עבודה על המחשב פתאום המסך התחיל להיות כהה יותר ויותר ואפילו ששיניתי בהירות זה לא עזר ועשיתי הפעלה מחדש ששם המסך כבר נהפך להיות רק שחור האם יכל להיות שהמסך הלך או משהו דומה? אשמח לכל עצה בעניין. נערך 2019 בפברואר 126 שנים על-ידי avi chezi
פורסם 2019 בפברואר 126 שנים לפי מה שתיארת נשמע יותר כמו בעיה במסך ולא משהו של וינדוס. נסה לחבר אותו למסך חיצוני ולראות האם מוצג משהו. רק אני לא בטוח אם זה עובר אוטומטית או שצריך להגדיר את זה קודם בנייד כך שזה לא יעזור, אבל שווה לנסות.
פורסם 2019 בפברואר 126 שנים ציטוט של avi chezi אם אני ידייק יותר בפרטים אם כבר לדייק ובהמשך לנאמר ע"י A.Z.P יותר נכון לפני .... הרי לפני עליית החלונות יש את הפוסט של הנייד. האם רואים משהו לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה ? לוגו ? או זיכרון או כל דבר אחר ? ניתן להיכנס לביוס, כלומר מוצג ביוס ?
פורסם 2019 בפברואר 126 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 האם רואים משהו לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה ? לוגו ? או זיכרון או כל דבר אחר ? ניתן להיכנס לביוס, כלומר מוצג ביוס ? כלום לא רואים רק שני נורות דולקות וכלום לא, מסך שחור בלבד נערך 2019 בפברואר 126 שנים על-ידי avi chezi
פורסם 2019 בפברואר 126 שנים מחבר ציטוט של A.Z.P לפי מה שתיארת נשמע יותר כמו בעיה במסך ולא משהו של וינדוס איך באמת יכול להיות הרי לפני השדרוג הכל היה בסדר זאת אומרת כמה שנים שהמחשב עבד פיקס ורק לאחר השדרוג נהיה בעיות מסך בין יום יומיים? האם בעיות מסך לא אמורים לראות כבר סימני גסיסה לפני כן? תודה שוב לכל העוזרים. נערך 2019 בפברואר 126 שנים על-ידי avi chezi
פורסם 2019 בפברואר 126 שנים ציטוט של avi chezi איך באמת יכול להיות הרי לפני השדרוג הכל היה בסדר זאת אומרת כמה שנים שהמחשב עבד פיקס מרפי, או בעברית צירוף מקרים. תקלות - יש ויש. יש כאלה שמאותתות הנה אני הולך למות, ויש כאלה שמתות ללא כל אזהרה. בכל מקרה, תוודא עם מך חיצוני מה בדיוק קורה. יכול להיות ( סביר פחות ) שהבעיה בלוח אם / כרטיס מסך נפרד, או חיבור של המסך מאחורה או ללוח אם התנתק, או שבאמת הלך המססך. זה לא הראשון ולא הנייד האחרון שזה קורה. הלוואי והיה לי דולר על כל מסך שהחלפתי. נערך 2019 בפברואר 126 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2019 בפברואר 136 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 מרפי, או בעברית צירוף מקרים. תקלות - יש ויש. יש כאלה שמאותתות הנה אני הולך למות, ויש כאלה שמתות ללא כל אזהרה. בכל מקרה, תוודא עם מך חיצוני מה בדיוק קורה. יכול להיות ( סביר פחות ) שהבעיה בלוח אם / כרטיס מסך נפרד, או חיבור של המסך מאחורה או ללוח אם התנתק, או שבאמת הלך המססך. זה לא הראשון ולא הנייד האחרון שזה קורה. הלוואי והיה לי דולר על כל מסך שהחלפתי. אוקיי אני רק רוצה לשלול שזה לא בגלל המערכת הפעלה החדשה שהתקנתי (דהיינו האם יש סבירות שבגלל זה קרה מה שקרה?? מסך אחר אין לי כי אני עובד רק עם נייד אבל כבר נראה מה אפשר לעשות.
פורסם 2019 בפברואר 136 שנים ציטוט של gabriel6 לייתר בטחון - כבה את המחשב - הוצא את הסוללה - חבר מסך חיצוני ותנסה שוב ^^^^^ קצת בעייתי ציטוט של avi chezi מסך אחר אין לי כי אני עובד רק עם נייד ציטוט של avi chezi אוקיי אני רק רוצה לשלול שזה לא בגלל המערכת הפעלה החדשה שהתקנתי תראה, נכון ש - 1809 עשתה ים צרות בתחילת ההפצה שלה, והאמת גם לא מעט זמן אחרי, אבל אם התקנת אותה והנייד עבד מסספר ימים כרגיל, סיכוי נמוך שמשהו השתבש בגלל מערכת הפעלה. יש אמנם לפעמים בעיה שנוצרת בגלל עדכונים, אבל צריך לפחות להופיע סמן עכבר שמגיב על המסך. ולפני עליית מערכת הפעלה צריך להיות משהו על המסך כפי שציינתי מקודם. אם אין שום דבר על המסך, זה לא בגלל מערכת הפעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.