פורסם 2019 במרץ 76 שנים ציטוט של yotam לא סביר שיש חוסר תאימות עם intel HD Graphics, מקסימום התקנה מחדש של הדרייבר. אבל אמרת שאתה מתקין מחדש על דיסק חדש, למה השידרוג? לא סביר ? אולי קפצה הודעה שואמרת שאין תאימות ? עובדה ולא אמרתי שאני מתקין מחדש על דיסק אלא משדרג את הווינדוס 7 החוקי שיש לי ל ווינדוס 10
פורסם 2019 במרץ 76 שנים יותם התכוון שאם תבצע התקנה נקיה אפילו על כונן אחר, לא תיקפוץ לך ההודעה שקפצה. בהתקנה נקיה אתה יכול להכניס את הסידורי של 7. לא חייב לשדרג, תיד התקנה נקיה עדיפה, גם אם זה אומר יותר עבודה.
פורסם 2019 במרץ 76 שנים ציטוט של LimaC החלטתי שאני רוצה לקנות את מערכת ההפעלה Windows 10 (היום אני עם Windows 7ׂ) ולהתקין על דיסק קשיח חדש ורק עכשיו שמתי לב שאתה לא פותח הדיון.
פורסם 2019 במרץ 76 שנים ציטוט של napoleon45 יותם התכוון שאם תבצע התקנה נקיה אפילו על כונן אחר, לא תיקפוץ לך ההודעה שקפצה. בהתקנה נקיה אתה יכול להכניס את הסידורי של 7. לא חייב לשדרג, תיד התקנה נקיה עדיפה, גם אם זה אומר יותר עבודה. סליחה על הבורות אבל מה זה התקנה נקייה ? ואיך עושים את זה ?
פורסם 2019 במרץ 76 שנים פשוט מאוד. בתחילת ההתקנה, מוחקים את כל הדיסק. מפרמטים. כל המידה נמחק. ואז מתחילים התקנה, כאילו על כונן חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.