פורסם 2019 בינואר 176 שנים היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייח לשימוש ביתי. בעיקר ווידאו ומשחקים לא כבדים במיוחד. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם שיכלול את הפיצ'רים האחרונים מחשב נייח עם מעבד I5 ו 16 גיגה זיכרון. אבל חשוב לי שיהיה עליו ווינדוס 7 ושהלוח יתמוך בו. אין לי הגבלה מיוחדת לתקציב הלוח. תודה רבה נערך 2019 בינואר 176 שנים על-ידי polkm
פורסם 2019 בינואר 176 שנים ציטוט של Kirill-TMS אתה צריך מעבד מסדרה 7 + לוח תומך אולי אני טועה, אבל יש לכם לוח של אסוס למעבדי דור 8 ו-9 ובאתר היצרן יש דרייברים ל- Windows 7 64bit ASUS PRIME Z370-P II
פורסם 2019 בינואר 176 שנים הנה שני הסנט שלי - למה להכניס ראש בריא למיטה חולה ? עבר זמנו, בטל קורבנו ! יאללה, תתקדם. אין שום דבר בחלונות 7 שמצדיק את ההישארות איתה. בטח לא כל התופעות שיצוצו חדשות לבקרים שזה לא עובד וזה לא מסתדר. זה ממש לא שווה את כל השטויות וביזבוז הזמן על כלום.
פורסם 2019 בינואר 176 שנים כפי שציין נפוליאון, חבל לתקוע בנייה חדשה עם מערכת הפעלה משנת 2009, טכנולוגיות הוידאו העדכניות לא ייתמכו, שלא לדבר על wddm 2.5 למשחקים ועדכוני אבטחה חשובים, dx 12 וכהנה וכהנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.