פורסם 2019 בינואר 76 שנים מפתחת הליבות הגראפיות מבצעת עוד צעד שנועד להוסיף לה נקודות זכות בקרב הצרכנים ולהגדיל את נתח השוק הפוטנציאלילכתבה
פורסם 2019 בינואר 76 שנים מדורות הפסקל והטורינג? באמת? עכשיו אני צריך לחפש אם הכרטיס שלי הוא מהדור הזה או לא.. יותר פשוט תרשמו לאילו כרטיסים תינתן התמיכה וזהו.
פורסם 2019 בינואר 76 שנים בינתיים Nvidia בחנו 400 מסכים ורק 12 קיבלו את ה'אישור'. זה נחמד אבל אם זה ההיצע זה לא ממש משנה משהו.
פורסם 2019 בינואר 76 שנים ציטוט של Spaghet דז'ה וו... @TECH AMATEUR פרסם את זה לפני 8 שעות. אנחנו מודעים לכך שפרסום לינק לכתבה מהשטח בפורום היא מעט יותר מהירה מיצירת תוכן והכנסה שלו ל-pipe של חדשות לפי לוח זמנים שעתי
פורסם 2019 בינואר 76 שנים ציטוט של exeaction לא נאמר אבל מי שקונה מסך g-sync כשיש לו AMD הוא.. אני יודע שלא נאמר, אם היה נאמר לא הייתי שואל. משתמע מהדברים שאפשר שהשיטה שAMD עובדים בה יכולה להסתנכרן עם ג'י סינק. אם הכרטיסים החדשים של AMD שיושקו החודש יגיעו לרמת 2070-80 ובמחירים שפויים יותר משל הענק הירוק, הביקוש יהיה אדיר, וגם למי שיש ג'י סינק במידה ויהיה סינכרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.