עבור לתוכן

בוחרים להאמין? אלו הם המעבדים וכרטיסי המסך העתידיים של AMD

Featured Replies

פורסם

ערוץ YouTube שניבא בהצלחה בעבר את פרטי דור ה-GeForce RTX מבית NVIDIA מתיימר לספק לנו כבר עתה את הפרטים הטכניים אודות מעבדי ה-Ryzen וכרטיסי ה-Radeon הבכירים לשנת 2019

לכתבה

פורסם

סורי, לא קונה את זה. מחירי המעבדים הגיוניים, מחירי כרטיסי המסך לא. אם ווגה 64 נמכר ב-$400 דולר, בהנחה, בבלאק פריידי, אין שום סיכוי שכרטיס חדש שחזק ממנו ב-15% יעלה $250. זה יעשה קניבליזציה של השוק. או שהכרטיסים החדשים יהיו חלשים יות מכרטיסי ווגה, או שהם יעלו יותר מהמחיר המפורסם.

פורסם

קניבליזציה רק אם הם ממשיכים לייצר ולמכור את הכרטיסים הישנים. דבר שהם כנראה לא יעשו. אם השמועות האלה נכונות, אני מעריך שהכרטיסים האלה יהיו להיט מכירות אדיר.

פורסם

בדיוק בגלל " ה ד ל פ ו ת " כאלו..... AMD מקבלת באחוריה מהצרכנים. מהשמועות אני יכולה לתאר זאת כך: הכרתם מישהי בטינר, יפה חטובה, מדברת גבוהה..... והנה הגעת לפגישה ומצאתם את אורלי כנפה שנראית לא כמו בתמונה.

פורסם

הפאנבויז של amd יוצרים ציפיות ומגדילים את ההתלהבות ובסוף מתאכזבים.

פורסם

מעניין למי יש את האינטרס לפגוע ככה בשלושת הגדולות AMD INTEL NVIDIA זה מסוג הפייקניוז שמגיע מרוסיה\סין , אבל מי ולמה?

פורסם

מאמין לגמרה לשמועות מבחינת המפרטים מאוד מקווה שהמחירים נכונים(פה יש לי ספקות) בקשר לכרטיס שחזק מהוגה ב15% (אחת התגובות פה) זה לדעתי לא יהיה ארכיכטקטורה של NAVI אלא של וגה על 7 ננו את ה15% מה64 נקבל כתוצאה של מזעור ומשחק אפשרי עם הוולטאג'(זו התאוריה שלי לפחות) המחיר יהיה זול(250$ בתקווה) בגלל שזה טכנולוגיה ישנה שפשוט עברה מזעור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים