פורסם 2018 בנובמבר 287 שנים לא הייתי מתעסק עם שדרוג זיכרון בנייד משתי סיבות: א. איבוד אחריות. ב. זה קצת ריסקי שלא יעבוד. לכן אם כבר הייתי שם סטיק זהה לחלוטין כמו מה שיש. במקרה הזה הוא יקבל סה"כ 8 שזה מעט.
פורסם 2018 בנובמבר 287 שנים ממתי שדרוג זיכרון גורם לאיבוד אחריות ? וזה בדוק שאפשר לשדרג עד 20 גיגה, וזה עובד !
פורסם 2018 בנובמבר 287 שנים מחבר מה אומר על זה? נראה שיש לו חריצי הרחבה https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:v6ObckLnd2QJ:https://ksp.co.il/%3Fuin%3D52754+&cd=5&hl=iw&ct=clnk&gl=il
פורסם 2018 בנובמבר 287 שנים ציטוט של napoleon45 ממתי שדרוג זיכרון גורם לאיבוד אחריות ? וזה בדוק שאפשר לשדרג עד 20 גיגה, וזה עובד ! אם פתחת את המחשב האחריות מתבטלת. ואם לא בדקת סטיק זיכרון ספציפי על לוח האם הספציפי שיש במחשב הזה אז זה לא בדוק. נערך 2018 בנובמבר 287 שנים על-ידי --- The King ---
פורסם 2018 בנובמבר 287 שנים ציטוט של --- The King --- ואם לא בדקת על לוח האם הספציפי שיש במחשב הזה אז זה לא בדוק. למה אני צריך לבדוק את מה שאחרים בדקו ? ציטוט של --- The King --- אם פתחת את המחשב האחריות מתבטלת. לא שמעתי מעולם על זה. מה פתאום. מותר לך לשדרג דברים של END USER כמו זכרונות בסלוטים ואמצעי אחסון. בעל מסך 15.6 אינטש ברזולוצית HD - מתוך נתוני הנייד תגיד לי, נדב, נראה לך שיש לי זמן מיותר ? נערך 2018 בנובמבר 287 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2018 בנובמבר 287 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 בעל מסך 15.6 אינטש ברזולוצית HD - מתוך נתוני הנייד תגיד לי, נדב, נראה לך שיש לי זמן מיותר ? לא חושב שהבנתי מה עשיתי שביזבז לך זמן
פורסם 2018 בנובמבר 287 שנים ציטוט של nadav boaz לא חושב שהבנתי מה עשיתי שביזבז לך זמן עזוב, זה לא אתה .... בכל מקרה, תשתדל למצוא ניידים עם מסך FHD. זה יקל לך על החיים. יש עוד הרבה קריטריונים ל"פינוקים", אבל הם מייקרים את הנייד.
פורסם 2018 בנובמבר 287 שנים מחבר עריכה: עברתי על זה וזה באמת פח אשפה -שאלה לא רלוונטית נערך 2018 בנובמבר 287 שנים על-ידי nadav boaz
פורסם 2018 בנובמבר 287 שנים ציטוט של nadav boaz יכול להיות שהשאלה טיפשית אין שאלה טיפשית, יש תשובה טיפשית. לענייננו - לא מאחל לשונאים שלי ( אם יש ). עזוב.
פורסם 2018 בנובמבר 287 שנים ציטוט של napoleon45 למה אני צריך לבדוק את מה שאחרים בדקו ? אם אחרים בדקו אז אחלה. לגבי אחריות זה מה שאני מכיר. כדאי לבדוק את העניין אם זה יהיה רלוונטי. ציטוט של napoleon45 בעל מסך 15.6 אינטש ברזולוצית HD - מתוך נתוני הנייד אני חושב שאתה קצת מגזים לגבי הרזולוציה. אל תשכח שמדובר במסך 15.6. לפי מחשבון, רזולוציה 1366x768 על מסך בגודל 15.6 זזה אומר 100 PPI וזה די חד. לצורך ההשוואה זה יותר חד ממסך FHD בגודל 24 אינץ (שהוא 92 PPI בערך). לדעתי הרזולוציה זה לא משהו שיש לו מקום בשיקולים כאן, היות ו- 1366x768 יתן תמונה חדה מספיק, בטח לעבודה משרדית. מה שכן, הייתי מכוון למסך IPS אם ניתן למצוא במחיר סביר. לדעתי הרבה יותר חשוב מרזולוציה במקרה הזה.
פורסם 2018 בנובמבר 287 שנים לא דיברתי על חדות בכלל. כמו שלו דיברתי על איכות צבעים והגאמוט של המסך. אני באמת שלא מחפש כל זה במחירים האלה ( בטח לא ב - 1500 ש"ח ). העניין הרבה יותר פשוט - נדל"ן. ברזולוציה HD תראה הרבה פחות מהאתר, או במילים אחרות, תצתרך לגלול הרבה יותר ממה ש ב - FHD. זה הכל. אם זה לא חשוב לך ( אי נוחות לא מבוטלת כפול 50 - 60 ), לך על זה ! נערך 2018 בנובמבר 287 שנים על-ידי napoleon45
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.