פורסם 2018 בנובמבר 256 שנים אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג מכאנית אבל אני לא כל כך מבין בזה ואני לא יודע מה לבחור קראתי קצת והבנתי ש cherry mx red הם בין השקטים שיש אז אני מעדיף אותם לא tactile מעדיף RGB תקציב : 400 תודה. נערך 2018 בנובמבר 266 שנים על-ידי .Reem
פורסם 2018 בנובמבר 256 שנים מה הציפיות שלך ממקלדת "גיימינג"? במה, לתפישתך, מקלדת גיימינג צריכה להיות שונה ממקלדת רגילה? למה חשוב לך שתהיה מכאנית? מה הדרישות הכלליות שלך מהמקלדת (לאו דווקא במבט של "גיימינג")?
פורסם 2018 בנובמבר 256 שנים מחבר הבנתי שההרגשה שונה ושווה להשקיע כסף על זה ואני צריך אפשרות ללחוץ על כמה מקשים בו זמנית
פורסם 2018 בנובמבר 256 שנים ההרגשה אכן שונה. האם זה שווה? לטעמי, רק בשביל ההרגשה - לא (בהשוואה למקלדת ממברנה טובה, לא לזבל הזול). בשביל היכולת ללחוץ על מקשים מרובים בו-זמנית - כן. מקלדות ממברנה, גם הטובות, לרוב מוגבלות פה. מה שאתה צריך לחפש הוא מקלדת שתומכת בNKRO, כלומר n-key rollover (היכולת ללחוץ בו-זמנית על מספר בלתי-מוגבל של מקשים). מעשית, גם 6KRO מספיק (אלא אם אתה משחק עם חבר על אותה מקלדת, משהו שלא נפוץ בימינו). אך קיימות מקלדות מכניות זולות שלא ממשות rollover סביר (ואז אתה תקוע עם 2KRO/3KRO שזה לא יותר טוב ממקלדת ממברנה).
פורסם 2018 בנובמבר 256 שנים שווה לשקול להביא מחו"ל אם אין לך בעיה להתעסק עם צריבת אותיות עבריות. ראיתי עכשיו ב newegg מכאנית של קורסאייר k68 בבערך מאתיים שקל עם הקופון הטבה שלהם.
פורסם 2018 בנובמבר 256 שנים מחבר אתם יכולים לתת לי דוגמאות למקלדות? רק חשוב שהם יהיו שקטות אין לי בעיה מחו"ל
פורסם 2018 בנובמבר 266 שנים לא שאני מבין גדול במקלדות מכאניות, אבל ממה שאני בדקתי לפני שהזמנתי, מקלדות מכאניות ושקט לא הולכים ביחד. מה שכן יש סוויצ'ים יותר רועשים כמו הצ'רי הכחול, או שקטים יותר כמו הצ'רי סיילנט, שאמור להיות 30 אחוז שקט יותר. לקורסאייר יש את המקלדת שציינתי, k68 שיש לה סיליקון מתחת למקשים להגנה מנוזלים וזה גם משקיט את המקלדת עוד קצת. נערך 2018 בנובמבר 266 שנים על-ידי zoyaniv
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.