פורסם 2018 בנובמבר 206 שנים יש לי שאלה , אני עובד עם בקרים מתוכנתים אצלי בעבודה, הבקרים עובדים על כרטיס רשת עד 100MB ומחובר לסוו'ץ של 1GB וגם הרשת בעבודה עובדת על 1GB . יש לי תגובות מהבקרים די איטית ,השאלה היא האם זה משפיע בגלל שאני מוגבל עד 100MB ??
פורסם 2018 בנובמבר 206 שנים מנסיוני (בעבר הרחוק) עם בקרים מתוכנתים רוחב הפס שהם צורכים הוא אפסי וכנראה שזה זמן התגובה הטבעי של המכשיר או איזו בעיה אחרת ברשת. אם אתה לוקח לפטופ ומתחבר לאחד הבקרים ישירות עם כבל רשת קצר האם התגובה משמעותית מהירה יותר?
פורסם 2018 בנובמבר 206 שנים מחבר ציטוט של etal מנסיוני (בעבר הרחוק) עם בקרים מתוכנתים רוחב הפס שהם צורכים הוא אפסי וכנראה שזה זמן התגובה הטבעי של המכשיר או איזו בעיה אחרת ברשת. אם אתה לוקח לפטופ ומתחבר לאחד הבקרים ישירות עם כבל רשת קצר האם התגובה משמעותית מהירה יותר? ברור הרבה יותר מהירה ברשת יש לי איטיות אפילו שחילקו את הרשת לוילן רק של בקרים עדיין מאוד איטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.