פורסם 2018 בנובמבר 177 שנים אהלן, אני מעביר את ההורים שלי לסיבים של פרטנר, אני מעוניין לקנות להם עכשיו בבלאק פריידי ראוטר מחו"ל. אני אשמח לראוטר שאוכל להזמין ושלא יעצרו לי במכס (הבנתי שיש בעיה עם Tri-band) והחלק החשוב הוא שתיהיה קליטה בכל הבית (הבית 140 מטר רבוע=1550 בFEET), כמו כן יש להם חדר של ממ"ד אז רצוי משהו שהוא חודר ממ"ד/ ראוטר שבא עם איזה טכנולוגיית MESH. מחיר מקסימלי 1000 ש"ח. תודה לעוזרים!
פורסם 2018 בנובמבר 177 שנים נראה לי שהחוק הזה בוטל וניתן לקנות מחו"ל: https://www.geektime.co.il/tv-import-becomes-easier/ על איזו מהירות מדובר? יהיה שימוש ב- 2.4Ghz או רק ב5? נערך 2018 בנובמבר 177 שנים על-ידי --- The King ---
פורסם 2018 בנובמבר 187 שנים מחבר יש המלצה על ראוטר ספציפי? לא משנה לי בארץ או בחו''ל, העיקר שאדע דגם של ראוטר שעומד בדרישות הנ"ל. תודה מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.