עבור לתוכן

בעיה בהתקנת וינדוס 7 מבוט

Featured Replies

פורסם

שלום  לכולם,

במחשב ניייד asus x200ma התקנתי בעבר וינ'10, לאחר שגיליתי שהוא עובד בצורה מקרטעת למדי החלטתי להתקין לו וינ'7.

הכנתי בוט עם rufus (יש לציין שכאשר הגדרתי את הבוט בביוס, ההארד דיסק לא הופיע שם אלא רק הבוט ברשימת הבחירה.)

לאחר שתוכנית ההתקנה עלתה, בתפריט בו בוחרים באיזה כונן להתקין, לאחר שביטלתי את כל המחיצות(כמו שקראתי כאן בעבר) התוכנית מודיעה:

setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition.

ושכאני פותח את החלון הסבר כתוב:

windows cannot be installed to this disk. the computer's hardware may not support booting to this disk. ensure that the disk's controller is enabled in thr computer's bios menu.

מה לא בסדר? ולאן נעלם לי ההרד דיסק ברשימת הבוט בביוס?

נערך על-ידי No-one

פורסם

בביוס, לשונית BOOT, ב-Launch CSM בחר Enabled.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם נפתר.

עוד שאלה באותו ענין בבקשה.

למיטב הבנתי המקום בו אני מפצל את ההארד דיסק הוא אותו תפריט עליו כתבתי קודם.

לאחר שביטלתי את כל המחיצות נשאר שטח אחד שהוא בקירוב 500GB, איך אני מפצל אותו בצורה שווה +-,בתפריט הנ"ל מוצג שאין אפשרות ליצור כונן אחר שהוא יותר מכמה מאות mb

ציטוט

פורסם

האם אתה "רואה" את כל נפח הדיסק?

תעלה תמונת מסך שנבין.

פורסם
  • מחבר

אחרי פירמוט והתקנה נקיה וכמה ימים שהכל זורם

עכשיו המחשב לאחר הדלקה מראה את הלוגו של וינדוס תוך כדי שהוא עולה, ועובר למסך שחור.

חזרתי לביוס, משום מה יש לי Boot option 1 בלבד וזה הUSB שכתוב כך:

UEFI:Philips USB... 

ציטוט של yotam

בביוס, לשונית BOOT, ב-Launch CSM בחר Enabled

כשאני מנסה להפעיל את זה כתוב:

כותרת Warning!!

CMS will not be enabled if Secure Boot Control is enabled. Please disable Secure Boot Control first, reboot and try agian.

איפה נמצאת האפשרות הזאת, או שצריך משהו אחר בכלל

נ.ב עכשיו אני מנסה לשים חזרה וינ'10 כיוון המקשי קיצורים לא עובדים בוינ'7 בכלל ואי אפשר לבטל את המשטח של העכבר מה שגורם להקלדה להיות בלתי אפשרית. תודה

עריכה: איפסתי את הגדרות של הביוס.

עכשיו זה מוגדר על CSM,

בבוט כתוב:UEFI:Philips USB... 

ואחריו ההארד דיסק.

אני מדליק, מופיעים ה4 חלונות הכחולים של ההתקנה  של וינ' 10 עם הנקודות המסתובבות למטה. ואז מסך שחור.

המחשב חווה נפילה פעם, יש מצב שמשהו נדפק בו? בחיים לא ראיתי כזה דבר מוזר בביוס 

נערך על-ידי No-one

פורסם
  • מחבר

כשמדליקים את המחשב בלי בוט הוא כותב האם להכנס לוינודס רייפר או להתחיל כרגיל, מה שלא אבחר לבסוף עולה הדבר הבא:

בדקתי באתר של אסוס והביוס מעודכן בעדכון אחרון.

20181030_193349.thumb.jpg.f7cd93e380a054d566a4ab9a6f35a96c.jpg

מה אתם אומרים, לזבל?

נערך על-ידי No-one

פורסם

בדוק אם זה קיים אצלך

Some Asus laptops

need to set the BIOS to be compatible with either "Win8" or "Win7". This item will be usually located under "Advanced" menu ( named "OS selection" or so

פורסם

בשביל מה להתעסק בWINDOWS 7 אם אתה במילא לא רוצה אותו?

נסה שוב להתקין WIN 10, והפעם תן לו זמן לעלות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Ivan

בדוק אם זה קיים אצלך

Some ASUS laptops

need to set the BIOS to be compatible with either "Win8" or "Win7". This item will be usually located under "Advanced" menu ( named "OS selection" or so

ניסתי פעם כך ופעם כך, מכל מקום לאחר שאני מעלה בוט של 10 וזה נתקע כנ"ל, אני חוזר לביוס ואני רואה שזה לבד מחליף לWin8

ציטוט של yotam

בשביל מה להתעסק בWINDOWS 7 אם אתה במילא לא רוצה אותו?

נסה שוב להתקין WIN 10, והפעם תן לו זמן לעלות.

חשבתי שזו מערכת הפעלה קלה יותר לזקן שלי, ונוכחתי לראות שצדקתי, רק שאחרי שבוע הוא התפגר.

ניסיתי לתת לו 4 שעות והוא לא זז מהמסך הזה. ושמתי לו כבר 10 כמה פעמים, זה לא לוקח יותר מכמה שניות עד שהוא מגיב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים