פורסם 2018 באוקטובר 67 שנים היי, ברשותי לוח ישן gigabayte p67x ud3-b3 ביוס מסרב לעלות הוצאתי את הבטריה של הלוח ואיפסתי את ה cmos ועדיין ללא הצלחה.. רעיונות?
פורסם 2018 באוקטובר 67 שנים רק הביוס מסרב לעלות? כלומר המחשב עולה רגיל אבל אתה לא מצליח להיכנס לביוס?
פורסם 2018 באוקטובר 67 שנים תנסה לנתק כל מה שמחובר ללוח ולהשאיר רק מסך זכרון וספק תראה אם מגיב תנסה להוציא גם זכרון תראה אם מצפצף ואולי ניקוי אבק יועיל אם לא יכול להיות שהלך הלוח
פורסם 2018 באוקטובר 67 שנים מחבר בהוצאת זכרון הלוח מצפצף . בגדול, הוא מנסה לעלות 2-3 פעמים ללא הצלחה ולאחר מכן מגיע למצב (כמופיע בתמונה) ושוב מרסט את עצמו
פורסם 2018 באוקטובר 67 שנים פעם היה לי מחשב שהגיע לאותו מסך והטכנאי בksp אמר שצריך להחליף לוח החלפתי והכל עבד
פורסם 2018 באוקטובר 67 שנים מחבר לא. אבל זה קרה לי: (לא מיקמתי את הזכרונות בסלוט הזה, וכשאין זכרונות הלוח מגיב ע"י צפצוף כך שאני לא חושב שזו הסיבה) נערך 2018 באוקטובר 67 שנים על-ידי haviv822
פורסם 2018 באוקטובר 77 שנים כרטיס מסך ?! הוצא את כרטיס המסך ונקה מגעים - נסה שנית. אין שיפור - בדוק עם כרטיס מסך אחר.
פורסם 2018 באוקטובר 77 שנים עוד רעיון: איזה מעבד יש לך דור 2 או 3? יתכן שהוא מנסה לעלות את ביוס הגיבוי של הלוח אבל הוא מגרסה ישנה שלא תומכת במעבדים דור 3.
פורסם 2018 באוקטובר 77 שנים ההנחה שלך שמדובר בבעיה בביוס מוטעית. מי שמצפצף כשאין זכרון זה הביוס, ולכן הביוס עולה ומריץ את ה POST . ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך
פורסם 2018 באוקטובר 87 שנים מחבר ציטוט של Ivan ההנחה שלך שמדובר בבעיה בביוס מוטעית. מי שמצפצף כשאין זכרון זה הביוס, ולכן הביוס עולה ומריץ את ה POST . ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך זה ודאי? זתומרת שברגע שהלוח מזהה שאין זכרונות שמורכבים והוא מתחיל לצפצף אני חד משמעי יכול להסיק מזה שזה לא בעיה בביוס ואף שהלוח עצמו תקין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.