פורסם 2018 באוקטובר 37 שנים ההשבתה מדווחת תוך כדי העדכון ומפנה אותך למנהל המערכת שלך. למזלי יש לי תמיד משתמש אדמיניסטרטור נוסף, (בדיוק למצבים האלה) ודרכו הפעלתי מחדש את המשתמש המושבת דרך ה control userpasswords2
פורסם 2018 באוקטובר 37 שנים האם אפשר לנדב קצת יותר הסבר ומהו משתמש אדמיניסטרטור ואיך יוצרים אותו תודה
פורסם 2018 באוקטובר 37 שנים מחבר כשמוסיפים משתמש - מגדירים אותו כאדמינסטרטור.( יתכן ובעברית זה יהיה מנהל או מנהל מערכת.)
פורסם 2018 באוקטובר 37 שנים מחבר ממליץ לדחות את העדכון בלפחות חודש. זה ניתן להגדרה בעדכון החלונות. ובלי קשר, ממליץ שתמיד יהיה משתמש נוסף במעמד של אדמינסטרטור בחלונות.
פורסם 2018 באוקטובר 37 שנים סליחה על הבורות אבל איך ניתן להוסיף משתמש בווינדוס 10 ולהגדיר אותו גם כמנהל זכור לי שניסיתי פעם ולא הצלחתי תודה
פורסם 2018 באוקטובר 37 שנים מחבר פותחים את ההגדרוח, ובשורת החיפוש ששם רושמים משתמש, וכל האופציות מוצגות לך.
פורסם 2018 באוקטובר 37 שנים מצויין עבד טוב האם תוכל להסביר עכשיו איך שחזרת דרך המשתמש החדש עם ה control userpasswords2 איך עושים זאת תודה
פורסם 2018 באוקטובר 37 שנים מחבר בשורת ההפעלה כותבים את הפקודה, נפתח חלון משתשים ושם בוחרים בהגדרות מתקדמות, מבטלים את ההשבתה למשתמש.
פורסם 2018 באוקטובר 37 שנים החלון שנפתח לי שונה משלך שים לב שפתחתי חשבון בשם גיבוי בלבד הפכתי אותו לחשבון מנהל
פורסם 2018 באוקטובר 37 שנים מחבר הרי רשמתי לבחור בניהול מתקדם.! אז תבחר. עדיף שתנסה להתקדם בכוחות עצמך, כך גם תלמד וגם אולי תזכור זאת בעתיד............
פורסם 2018 באוקטובר 37 שנים הוא מביא לי שגיאה כמו שתראה בתמונה אבל תודה על ההדרכה עד עכשיו והאם יש מדריך איך עושים זאת שלב אחר שלב אשמח לקבל קישור ושוב תודה
פורסם 2018 באוקטובר 37 שנים מחבר התהליך הזה לא מתאים לחלונות 10 שלך. אינני יודע מה כן יתאים לחלונות home. אולי אחרים יודעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.