עבור לתוכן

צריך עזרה בלבחור איזה דגם של gtx1070 לקנות

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אני מתכנן לקנות כרטיס 1070 יד שנייה בימים הקרובים; יש לי כמה אפשרויות - כנראה שלא יהיה הבדל מטורף בביצועים, אבל אשמח לחוות דעתכם :)

1) https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08g-p4-6171-kr ב-1250ש"ח

כרטיס של evga, לפי מה שהבנתי הוא ממש דומה לsuper clocked שלהם, רק שזה בא עם פחות "factory oc".

לא הצלחתי למצוא ביקורת חד משמעית עבור הדגם הזה ברשת אז הייתי צריך להסתפק בביקורות על דגם הsc ולדעת שזה כנראה הבערך.

*עריכה: זה דגם 6171, והsc זה 6173. +לכרטיס הזה יש עוד שנה וחצי אחריות מksp

2)https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-geforce-gtx-1070-mini-0 

זהו כרטיס zotac 1070 mini.

לכרטיס הזה יש לי 2 אופציות(2 הזוטאקים מאותו הבנאדם באמת) - אותו בנאדם הסכים שאבדוק את הכרטיס/ים במעמד הקנייה אז הוא נראה לי legit, פשוט ממש רוצה למכור כנראה

1000 ש"ח עם אחריות לשנתיים בחנות ישראלית

850 ש"ח עם אחריות לשנתיים מnewegg.com 

אשמח לשמוע את חוות דעתכם, ולקבל עזרה להחליט סופית. המחיר הוא לא הבעיה העיקרית, פשוט רוצה לקחת את הדיל הטוב ביותר(גם מבחינת ביצועים) :) 

חתימה טובה לכולם, ותודה מראש!

פורסם

קח את של ה-850 ₪ ותבדוק לפני.

פורסם

יש לי חדשה מרעישה, לא פחות מאשר סנסציה רבתי..... (תרועת חצוצרות בכניסת המלך לזירה)

אודות כרטיסי מסך מסדרות שונות, ורמות שונות של מחיר ונוצות רהב, כמו למשל ההבדל שבין כרטיס בסיסי פשוט,

לבין כרטיס פרימיום שהוא מסדרת overclocking super duper de la marte של יצרן כזה או אחר באשר הוא.

תקשיבו טוב ותחקקו באוזניכם, תגלית מרעישה על גבול הסנסציונית:

אין שום הבדל בר משמעות, ותפסיקו להוציא ולו פרוטה אחת מיותרת עבור הכרטיסים היקרים.

זו עבודה בעיניים לבקש עוד10-25% יותר מחיר, בשביל אולי במקרה הכי קיצוני, לקבל עוד 1-3% ביצועים פוטנציאל בשפיל

העליון אחרי המהרות וכל הרעש שמסביב.  

אבל איך אני יודע ?

משום שערכתי כמה וכמה בדיקות אצלי על אצוות כרטיסים, בכדי לאשש ממצאים מהרשת, וזה כל הפער שהתגלה בין כרטיס רגיל

לכרטיס פרימיום אובלקלוקר מהולל.

ככה קצר, ככה פשוט, ככה נכון ,וככה אלגנטי.

אגב, פער מסדר גודל של 3% אינו בר אבחנה בחושיו האנושיים של אדם ממילא,

כך שזו רק עוד סיבה שלא לזרוק את הכסף על כלום.

אלא אם קונים את הכרטיס הנוצץ בשביל הפסיכולוגיה שבדבר ומודעים לכך, בכדי שהוא יראה יפה בעיין וירגיש לנו מכאנית הנדסית

איכותי ביד. ועם סיבה זו אינני יכול להתווכח, שכן זו איננה ממגרש הדיון הראציונאלי. ואני עם כל הצער שבעניין - אדם ראציונאלי.

בסיכום:

jabberwock בהמלצתו מעלה צודק בהחלט, והפתרון הזול הוא הנבון.

הוא יוצא 70% מעלות הפתרון היקר (850 ש"ח לעומת 1200),  שביצועית עושה בדיוק, אבל בדיוק את אותו הדבר.

פורסם

הפרש מחירים גדול מידי בשביל ללכת על ה SC.

OC מהמפעל לא רלוונטי. OC עושים ידני שיש קירור נורמלי, זו הדרך הכי טובה בגדול. הייתי ממליץ לך על ה SC

לעומת המיני אם היה עולה 1000 ש"ח - כי אני עדיין רואה יתרונות על פני המיני, אבל זה לא המצב בדיון.

כאחד שדווקא נמנע מללכת על כרטיסי מיני או פתרונות "קומפקטיים" אני מסכים איתם במקרה הזה שההפרש

לא רלוונטי.

קח את המיני. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות חברים. לא בדקתי את האשכול הזה כבר כמה זמן.

מסכים אתכם ביותר לגבי מה שאמרתם; מרוב שקראתי ובדקתי ומכל ההצעות שקיבלתי זה כבר עלה לי לראש וכנראה שהייתי צריך שמישהו נוסף יאושש לי את הדברים...

בכ"מ, בסופו של דבר קניתי את ה1070 בגרסת ichill x3 באלף. למרות שהמחשב עדיין לא מורכב, אני מאוד מרוצה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים